Fietsen en zeilen

Fietsen en zeilen: de beste én leukste manier om Nederland te verkennen!

Tijdens een ‘gewone’ fietsvakantie bezoekt u met de fiets de mooiste plaatsen van Nederland. Maar het wordt pas echt speciaal als u het combineert met een zeiltocht op van een van onze traditionele zeilschepen.

U kunt kiezen om te fietsen of zeilen naar de volgende bestemming.

En met een zeilschip heeft u altijd uw accommodatie bij u!

Mee zeilen aan boord

Wilt u een dagje niet fietsen? Geen probleem.

Wissel uw fietstocht af en vaar mee met het schip naar de volgende bestemming. Geniet van de en gezelligheid aan boord. Of help actief mee met het hijsen van de zeilen. Beiden is mogelijk.

Eenmaal in de haven kunt u alsnog een fietstocht maken.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen fiets- en vaarvakantie

Meer informatie over fietsen en zeilen

Fietsen en zeilen

Fietsen en zeilen: een geweldige combinatie

Fietsen en zeilen met een authentiek zeiljacht is de perfecte en oer-Hollandse combinatie voor een heerlijke vakantie in Nederland. Het is naast veel avontuur ook erg ontspannen. U zeilt naar de mooiste plaatsen, waar één of meerdere mooie fietstochten op het programma staan. Zo beleeft u veel en blijft u daarnaast nog fit ook!

Waar zeilt en fietst u naartoe?

Wilt u zeilen over het IJsselmeer of maakt u liever een vaartocht over de Wadden naar de eilanden? Tijdens uw vakantie van fietsen en zeilen, bepaalt u mede waar u naartoe vaart. Het vaargebied ligt vast, maar de route hangt af van het weer en uw wensen. Dagelijks overlegt de schipper met de groep welke route er wordt gevaren, waarbij er vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met weersomstandigheden. Ook de fietstochten hebben we voor u gemaakt, maar u mag ook zelf een route uitzetten.