Fietsen en zeilen

Fietsen en zeilen: de beste én leukste manier om Nederland te verkennen! Tijdens een ‘gewone’ fietsvakantie bezoekt u op een gezonde manier de mooiste plaatsen van Nederland, maar het wordt speciaal als u deze combineert met een zeiltocht op van een van onze schepen. U maakt al gauw deel uit van de groep tijdens de zeil- en fietsvakanties van NAUPAR.

Geniet u liever van rust en gezelligheid aan boord of wilt u actief meehelpen met het hijsen van de zeilen? Beide mag ook. Vervolgens maakt u overal waar het schip aanlegt een heerlijke fietstocht.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen fiets- en vaarvakantie

Fietsen en zeilen

Fietsen en zeilen is een geweldige combinatie

Fietsen en zeilen met een authentiek zeiljacht is de perfecte en oer-Hollandse combinatie voor een heerlijke vakantie in Nederland. Het is naast veel avontuur ook erg ontspannen. U zeilt naar de mooiste plaatsen, waar één of meerdere mooie fietstochten op het programma staan. Zo beleeft u veel en blijft u daarnaast nog fit ook!

Waar zeilt en fietst u naartoe?

Wilt u zeilen over het IJsselmeer of maakt u liever een vaartocht over de Wadden naar de eilanden? Tijdens uw vakantie van fietsen en zeilen, bepaalt u mede waar u naartoe vaart. Het vaargebied ligt vast, maar de route hangt af van het weer en uw wensen. Dagelijks overlegt de schipper met de groep welke route er wordt gevaren, waarbij er vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met weersomstandigheden. Ook de fietstochten hebben we voor u gemaakt, maar u mag ook zelf een route uitzetten.

Gerelateerde pagina's

Fiets vaar vakantie
Fietsen random IJsselmeer
Fietsvakantie IJsselmeer
Fietsvakantie Nederland
Fietsvakantie Waddenzee
Zeil- Fietsvakantie