Fietsvakantie met een zeilschip

Beleef met een fietsvakantie Waddenzee de meest ideale vakantie! De combinatie van zeilen op een authentiek zeilschip met fietsen op de mooiste plaatsen op de Waddeneilanden en langs de Nederlandse Waddenzeekust is perfect.

Bij NAUPAR vindt u deze unieke individuele zeil- en fietsvakantie Waddenzee; een vakantie die staat voor comfort, gezelligheid en diverse activiteiten – zowel aan boord als op het vaste (ei)land.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen fiets- en vaarvakantie

Meer informatie over fietsen en zeilen

Fietsvakantie Waddenzee

Perfecte combinatie voor een ideale vakantie

U vaart met een traditioneel zeilschip en bij aankomst bezoekt u de leukste plekken op de fiets. Een typisch Hollandse combinatie die garant staat voor een actieve en tevens ontspannen vakantie. Tijdens uw fietsvakantie Waddenzee maakt u het allemaal mee en daarbij blijft u ook nog in goede conditie!

Uw reisgenoten tijdens fietsvakantie Waddenzee

Omdat uw fietsvakantie Waddenzee een individuele reis is, deelt u het schip met andere reizigers. Dit zijn allen mensen die houden van zowel zeilen als fietsen. Het is leuk te ontdekken dat u zo   gemakkelijk contact maakt met mensen die voorafgaand aan de reis nog onbekenden waren. U doet natuurlijk ook veel samen – koken, afwassen, zeilen hijsen, etc. – dus u zult nooit verlegen zitten om een praatje.

Waar vaart het schip heen?

Tijdens uw fietsvakantie Waddenzee komt u op de prachtigste plekken van de Nederlandse Waddeneilanden. Aan wal maakt u mooie fietstochten door polders, langs dijken en over schelpenpaadjes door duinen en bossen. U vaart door UNESCO Werelderfgoed en kunt bij laag water over de bodem van de Waddenzee lopen. Een unieke ervaring!

Maak kennis met uw vaartuig

Elke fietsvakantie Waddenzee maakt gebruik van de schitterende en luxueuze Mare fan Fryslân of het grootse, weelderige Wapen fan Fryslân. U scheept in in Enkhuizen, waar u kennismaakt met de bemanning en uw reisgenoten. Vrijwel elke dag staat er een nieuwe havenstad of Waddeneiland op het programma. Eenmaal gearriveerd kunt u daar de mooiste fietstochten maken, of met uw fiets zelf op ontdekking gaan.