Fietsvakantie rondom het IJsselmeer

Tijdens een fietsvakantie IJsselmeer ervaart u dat de leukste manier om Nederland te ontdekken op de fiets is. De meest ideale vakantie is een combinatie van fietsen met zeilen aan boord van een traditioneel zeilschip.
NAUPAR biedt u individuele zeil- en fietsvakanties die garant staan voor een comfortabel verblijf, gezellig samenzijn en veel activiteiten. Zowel aan boord als aan wal.

Varen en fietsen is een perfecte mix

Varen met een prachtig zeiljacht en een fietstocht bij aankomst op de leukste plaatsen langs het IJsselmeer is ideaal! Deze geweldige oer-Hollandse mix staat garant voor een avontuurlijke en toch ontspannen vakantie. Tijdens uw fietsvakantie IJsselmeer ziet en beleeft u het allemaal en u blijft daarbij nog fit ook!

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen fiets- en vaarvakantie

Meer informatie over fietsen en zeilen

Fietsvakantie IJsselmeer

Wie gaat er mee op uw fietsvakantie IJsselmeer?

Uw fietsvakantie IJsselmeer is een individuele reis. U verblijft met andere reizigers aan boord, liefhebbers van zowel zeilen als fietsen. U zal verbaasd zijn hoe snel u bent vergeten dat uw reisgenoten voor vertrek nog onbekenden waren. Aan boord bent u vaak samen bezig met koken, afwassen, het hijsen van de zeilen of gewoon gezellig kletsen aan dek.

Waarheen gaat uw reis?

Tijdens uw fietsvakantie IJsselmeer bezoekt u de mooiste plaatsen aan de voormalige Zuiderzee. Op de fietstochten door het vlakke polderlandschap langs oude dijken en idyllische dorpjes en havenstadjes maakt u een ontdekkingsreis door de tijd van de Gouden Eeuw. Met het schip legt u aan in enkele van de mooiste havensteden, zoals Enkhuizen en Hoorn. En verder bezoekt u de vroegere eilanden Urk en Schokland, het moderne Lelystad en de prachtige Oostvaardersplassen.

Met welk schip vaart u waarheen?

Op uw fietsvakantie IJsselmeer verblijft u aan boord van de prachtige Succes of de statige Admiraal van Kinsbergen. Uw reis start in Enkhuizen en elke dag vaart u naar weer een nieuwe plaats die u wandelend of per fiets kunt ontdekken. De fietstochten variëren van 30 tot 45 kilometer en zijn allemaal even bijzonder!