Vakantiebestemming: IJsselmeer

Fietsen rondom IJsselmeer is de perfecte vakantiebestemming! Helemaal als u dit kunt combineren met een ontspannen zeiltocht over datzelfde meer. Het fietsen biedt u een gezonde en actieve manier om de mooiste plaatsen aan de voormalige Zuiderzee te verkennen.

Originele fietsvakantie

Terwijl het zeilen u in contact brengt met andere actievelingen en liefhebbers van een originele vakantie. Het leuke van de zeil- en fietsvakanties, is dat u gauw deel uitmaakt van de groep.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen fiets- en vaarvakantie

Meer informatie over fietsen en zeilen

Fietsen rondom IJsselmeer

Met wie gaat u fietsen?

De groep aan boord van het zeilschip bestaat uit vooral individuele reizigers, van wie sommigen als twee- of drietal meegaan. U gaat fietsen rondom IJsselmeer samen met wie u hebt geboekt of met wie aan boord het het best klikt. Zo kan het voorkomen dat uw reisgenoot een keer geen zin heeft om te fietsen, zodat u uw fietsdag doorbrengt met iemand die een paar dagen daarvoor nog een onbekende voor u was.

Waar gaat de tocht heen?

Zeilen op een traditioneel schip in combinatie met fietsen rondom IJsselmeer is een echt Hollandse manier van vakantie vieren. Waar uw vaartocht ook heen gaat of waar aan wal u naartoe fietst, alles is eigenlijk leuk! Uiteraard speelt het weer ook een rol; het schip vaart daar naartoe waar de wind heen waait en mocht het onverhoopt regenen, dan kunt u het fietsen ook een dagje uitstellen.

Met welk schip gaat u fietsen rondom IJsselmeer?

Als u kiest voor fietsen rondom het IJsselmeer, dan kiest u automatisch voor een vaartocht met de prachtige Succes of de indrukwekkende Admiraal van Kinsbergen. Twee bijzondere schepen die uw  vakantie geheid laten slagen! Elke dag vaart u met een van deze authentieke zeilschepen naar een nieuwe haven, waar u te voet of natuurlijk per fiets de omgeving kunt verkennen.