Samenwerken in Amsterdam

Bent u op zoek naar een unieke activiteit voor uw teambuilding in Amsterdam? Verras uw collega’s en kom aan boord van een schip van NAUPAR. Waar anders is samenwerken zo natuurlijk als aan boord van een zeilschip?
Eenmaal aan boord bent u voor even de bemanning van het schip. Samen hijst u de zeilen, helpt u bij het overstag gaan, het navigeren en andere zeilactiviteiten. Na een dag op het water, gaat er een hecht team van boord.

Programma voor teambuilding

U bepaalt zelf hoe uw teambuildingdag er uit ziet. U kunt in Amsterdam aan boord komen en uitvaren voor een dag op het water. NAUPAR biedt verschillende teambuilding arrangementen aan, waarmee u een programma kunt kiezen dat bij uw gezelschap past. Zo kunt u met uw collega’s een interactief GPS-spel spelen, waarbij u in teams de Schepenroof op probeert te lossen. Ook kunt u ervoor kiezen uw zeiltocht te combineren met een opzwepende drakenbootrace of een ontspannen middag partyschilderen.

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje in Amsterdam

Bekijk alle

Meer informatie over teambuilding

Teambuilding in Amsterdam

Uw eigen regatta

U kunt met uw gezelschap op één zeilschip gaan varen, maar door met twee of meer schepen samen te zeilen kan er een extra competitief element toegevoegd worden. Organiseer uw eigen zeilregatta op de Amsterdamse wateren! Iedereen scheept in aan boord van één van de schepen voor een sportieve, maar vooral gezellige dag. Samenwerking aan boord is nodig om het schip als eerste te laten finishen. Welk team wint deze spannende race?

Eten, drinken en meer

Bestaat uw dag geheel uit samenwerking en teambuilding? Het team kan in de keuken aan boord zelf voor een lekkere maaltijd zorgen; de ruime kombuis aan boord is van alle gemakken voorzien. Uiteraard kunt u zich na al het harde werk ook culinair laten verwennen door onze professionele cateraars. Met de meest uitgebreide cateringmogelijkheden is er voor ieder wat wils.

Teambuilding op IJsselmeer, Waddenzee of Friese Meren

Ook wanneer u uw teambuildingdag niet in de buurt van Amsterdam wilt organiseren, kunt u bij NAUPAR terecht. De zeilschepen uit de vloot van NAUPAR varen op de Nederlandse binnenwateren. Me t 16 afvaarthavens rondom het IJsselmeer, Markermeer, de Waddenzee en de Friese Meren, kunt u altijd bij u in de buurt opstappen. Zo kunt u bijvoorbeeld vertrekken uit de havens van Lelystad, Monnickendam, Hoorn, Enkhuizen, Kampen, Harlingen of Stavoren.