Wilt u met uw teamuitje zeilen?

Aan boord van een zeilschip wordt het zeker een succes! Geniet tijdens uw teamuitje van zeilen samen met uw collega’s en beleef een ontspannen dag. Natuurlijk zal er aan boord ook volop tijd zijn voor actie: hijs de zeilen en beman met het team uw eigen zeilschip!

Actief of ontspannend teamuitje

Aan boord van een zeilschip, passend bij uw wensen, de groepsgrootte en –samenstelling, zal uw team in stijl kunnen samenkomen. Zoek aan dek een mooi plekje voor een goed gesprek terwijl het waterlandschap aan u voorbij trekt. Benedendeks biedt het dagverblijf een aangename ruimte; voor een spelletje, om bij te praten en te genieten van een hapje en een drankje. Bent u tijdens uw teamuitje zeilen liever actief bezig? Dat komt goed uit, want de schippers kunnen uw hulp goed gebruiken! Help bij het hijsen van de zeilen, of staat u liever aan het roer?

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje in Amsterdam

Bekijk alle

Meer informatie over teambuilding

Zeilen als teamuitje

Eten en drinken aan boord van uw schip

Tijdens uw zeiltocht kunt u met het team in de keuken aan boord gezamenlijk een smakelijke maaltijd bereiden. Of het nu gaat om het ontbijt, de lunch, of het avondeten; de keukens zijn van alle gemakken voorzien. Wilt u zich tijdens uw teamuitje liever vooral bezighouden met zeilen? Laat NAUPAR dan de catering regelen. De uitgebreide cateringarrangementen bieden volop keuze voor iedereen.

Een middag, dag of langer met uw teamuitje zeilen

U  kunt kiezen om een hele dag, een middag of avond met uw teamuitje te zeilen. Blijft u liever langer genieten van het verblijf op een zeilschip? Verleng dan uw zeiltocht met een overnachting aan boord. Zoek in één van de hutten een comfortabel bed voor de nacht. Zo blijft u ‘s avonds gezellig in de haven en vaart de volgende dag weer uit voor een nieuwe dag op het water.

Vertrek vanuit een haven naar keuze

Met 16 verschillende havens rondom het IJsselmeer en Markermeer kunt u uw teamuitje zeilen laten beginnen vanuit een haven die voor u het meest geschikt is. Start uw zeiltocht in Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Kampen, Monnickendam of Harlingen. Waar u heen vaart, hangt af van uw keuze en natuurlijk van de wind…!