Teamtraining op een zeilschip

Bij NAUPAR kunt u uw teamtraining op één van de vele zeilschepen combineren met een ontspannen zeiltocht. Voor uw training werken wij samen met onze partner In Store Recruitment. De trainers van In Store Recruitment weten de unieke locatie van een schip optimaal te benutten tijdens een teamtraining.
Maak gebruik van het schip en breng de geleerde theorie meteen in de praktijk. Zo kunt u als team samen het schip bemannen en zeilende houden. Hiervoor is een goed samenwerkend team nodig; een echte uitdaging!

Ruime ervaring

In Store Recruitment heeft ruime ervaring op het gebied van trainen, opleiden, coachen en organisatieadvies binnen diverse branches. Hierdoor hebben zij de kennis en ervaring in huis om een training of teambuilding snel en naadloos aan te passen aan de wensen en specialisaties van uw organisatie. Het volgen van de training of opleiding is hierbij niet het doel, maar hetgeen u op de werkvloer terugziet wel!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje in Amsterdam

Bekijk alle

Meer informatie over teambuilding

Teamtraining

Dag of meerdaagse teamtraining

U kunt uw teamtraining in één dag organiseren. Maar u kunt uw trainingsdag ook met een dag verlengen. Een aantal schepen van NAUPAR heeft comfortabele hutten aan boord waar u de nacht kunt doorbrengen. Zo kunt u de verschillende onderdelen van uw training verdelen over twee dagen. Of u kunt na het ontbijt uitvaren voor een ontspannen zeiltocht.

Programma op maat

Er is veel mogelijk! Uiteraard kunt u een programma geheel naar uw wens op maat laten maken.
Vooraf ontvangt u een duidelijke, gedetailleerde beschrijving van uw training. U kunt kiezen uit een groot aantal trainingen en workshops die zich onderscheiden in vier verschillende kennisgebieden: communicatie, leiderschap, motivatie en commercie. Ook outdooractiviteiten op basis van teamvorming en leiderschap zijn mogelijk. Verder kunnen de volgende actuele thema's uitgewerkt worden; 'Mindfulness', 'Kredietcrisis, en nu?', 'Creatief denken', 'Balans in leven en werk', 'Enneagram: aan de slag met 9 persoonlijkheidstypologieën'.