Teambuilding

Aan boord van de schepen van NAUPAR vindt u de ideale omgeving voor een leuke en actieve teambuilding activiteit. Waar anders is samenwerken zo natuurlijk als aan boord van een zeilschip?

Samen met uw collega's de zeilen hijsen, helpen bij overstag gaan en andere zeilactiviteiten. Laat u zich inspireren door deze video.

Samen met collega's

Door met twee of meer schepen het water op te gaan kan er een extra competitief element toegevoegd worden. Of u kunt uw zeiltocht onderbreken met een actieve drakenbootrace.

Samenwerking, maar vooral een hoop plezier met de collega's staan voorop tijdens onze teambuilding arrangementen op het water.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Teambuilding arrangementen en ideeën

Bekijk alle

Meer informatie bedrijfsuitjes

Meer informatie over teambuilding

Teambuilding

Teambuilding op het IJsselmeer, de Waddenzee of op de Friese Meren

Stap met alle collega's aan boord van één of meerdere schepen en vaar richting het mooie IJsselmeer, de Waddeneilanden of de gezellige havenstadjes rondom de Friese Meren. Zelfs een bezoek aan Amsterdam behoort tot de mogelijkheden!

Op- en afstappen: diverse havens

Amsterdam, Lelystad, Monnickendam, Hoorn, Harlingen, Stavoren, Enkhuizen... Waar stapt u aan boord? Met 16 afvaarthavens verspreid door heel het land, is er ongetwijfeld wel een haven in de buurt van uw bedrijf. Dat maakt het extra makkelijk om samen met de collega's direct na werk aan boord te stappen!

Eten, drinken en meer!

Het eten en drinken voorbereiden; dát is een leuke teambuilding activiteit! Kook samen met uw collega's een lekkere maaltijd in de scheepskombuis en dek de tafel. Liever toch een externe partij de catering laten verzorgen? De professionele cateraars van NAUPAR nemen deze taak graag op zich.

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens