Authentieke schepen

De schepen van NAUPAR zijn een ideale locatie voor een inspirerend teamuitje op een schip. Aan boord van een authentiek schip wordt uw teamuitje zeker een succes! Beleef samen met uw collega’s een ontspannen tijd en laat de boel even de boel. Door samen te zeilen en de koers te bepalen, ontstaat een hechte band tussen de 'nieuwe bemanning'.

Samenwerken op een zeilschip

Aan boord van de schepen van NAUPAR vindt u de ideale omgeving voor ontspanning en leuke teambuilding activiteiten. Waar anders is samenwerken zo natuurlijk als aan boord van een zeilschip? Samen de zeilen hijsen, helpen bij overstag gaan en andere zeilactiviteiten. U kunt met uw team gezellige havenstadjes rond het IJsselmeer bezoeken of één van de Waddeneilanden aandoen.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje in Amsterdam

Bekijk alle

Meer informatie over teambuilding

Teamuitje op een schip

Lekker ontspannen tijdens teamuitje schip

Aan boord van een schip, passend bij uw wensen en groepsgrootte, zal uw team in stijl samenkomen. Aan dek zijn mooie plekjes voor een goed gesprek of een spannend boek. Benedendeks biedt het dagverblijf een aangename ruimte voor groepsactiviteiten, lekker loungen, of genieten van een hapje en een drankje. Bent u tijdens uw teamuitje schip liever actief bezig? Dat komt goed uit, want de schippers kunnen uw hulp goed gebruiken. Help bij het hijsen van de zeilen, of staat u liever aan het roer?

Middag- of avondtocht, of langer?

NAUPAR heeft voordelige arrangementen voor een dagdeel of een dagje weg. Wat dacht u van ’s avonds lekker barbecueën bij zonsondergang? Of hou de gezellige vrijdagmiddagborrel midden op het IJsselmeer; een leuk idee voor het vieren van een jubileum of speciale gelegenheid. Maak van uw teamuitje schip iets extra bijzonders door er nog één of meerdere dagen aan vast te plakken. ’s Avonds hoeft u niet terug te rijden, maar slaapt u lekker aan boord. Want het schip is meteen uw hotelaccommodatie.