Doe mee met een zeilwedstrijd

Wilt u ook wedstrijdzeilen tijdens één van de vele stoere zeilwedstrijden? De schepen uit de vloot van NAUPAR doen mee aan verschillende zeilraces. Of u nu op het IJsselmeer wilt wedstrijdzeilen, op de Waddenzee of in de kop van Overijssel, met NAUPAR zeilt u mee op uw eigen schip.
Wilt u ook met uw collega’s meedoen aan een zeilwedstrijd of uw eigen bedrijfsregatta organiseren?
Het hele seizoen zijn er verschillende zeilwedstrijden. Vraag één van onze medewerkers naar een zeilwedstrijd in de periode dat u wilt gaan varen, of vraag online een offerte aan.

Verschillende zeilwedstrijden

De schepen uit de vloot van NAUPAR doen mee aan verschillende zeilraces. Onder andere tijdens de Lions Regatta, een race voor het goede doel, kunt u onder leiding van een ervaren schipper en maat mee zeilen voor de overwinning. Maar ook tijdens de Klipperrace of Pieperrace kunt u wedstrijdzeilen. Scheep met uw collega’s in en maak deel uit van de bemanning van één van de zeilschepen van NAUPAR. Organiseert u liever uw eigen zeilwedstrijd met het bedrijf? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor zeilwedstrijden

Meer informatie over teambuilding

Wedstrijdzeilen met uw team

Gezamenlijke strijd

Niets brengt een groep dichter bij elkaar als een gezamenlijke strijd. Overdag wordt er dan ook hard gewerkt voor de overwinning. Maar zodra het schip gefinisht is en de zeilen opgedoekt zijn, is het tijd voor gezelligheid. Terwijl er genoten wordt van een heerlijke maaltijd, wordt er nog volop nagepraat over de afgelopen dag. In de haven is het een drukke, gezellige bedoening wanneer alle schepen aan het eind van de dag in de haven afgemeerd liggen.

Uw evenement tijdens grote zeilevenementen?

Ook bij de grote evenementen rondom de start en/of finish van grote internationale zeilwedstrijden is NAUPAR van de partij. Zo is NAUPAR aanwezig bij SAIL Amsterdam, de tussenstop van de Tall Ships Race. Ook tijdens de Volvo Ocean Race en de Race of the Classics kunt u vanaf uw eigen schip de deelnemers uitzwaaien wanneer zij aan hun (volgende etappe van de) zeilwedstrijd beginnen.