Varen op het IJ Amsterdam

Ontdek onze mooie hoofdstad eens van een hele andere kant: Ga varen op het IJ in Amsterdam! Stap aan boord van een prachtig authentiek zeilschip, een mooie sloep of luxe salonboot en geniet van een heerlijke barbecue of High Tea terwijl u een ontspannen vaartocht over het water maakt. NAUPAR heeft diverse soorten schepen en er zijn verschillende leuke arrangementen te boeken, zowel voor groepen als individueel.

Ontdek de unieke sfeer van het IJ

Varen op het IJ Amsterdam is een veelzijdige en stoere boottocht. Ervaar de unieke sfeer van dit deel van de stad, terwijl u langs een intrigerende mix van ultramoderne architectuur en historische gebouwen vaart. Het IJ-gebied staat bekend als hip en happening en is doordrenkt met de rijke geschiedenis van Amsterdam. De schipper kan u er van alles over vertellen tijdens deze mooie boottocht.

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Arrangementen en programmaideeën van en naar Amsterdam

Bekijk alle

Meer informatie over varen in Nederland

Varen op IJ Amsterdam

Geniet van een lekkere barbecue of luxe High Tea aan boord

Tijdens het varen op het IJ met het prachtige Amsterdam als decor, kunt u aan boord genieten van bijvoorbeeld een luxe High Tea of een lekkere barbecue. Beleef de heerlijke ontspanning en het gevoel van vrijheid dat bij een mooie tocht over het water hoort. Verras uw partner, vrienden of zakenrelaties en ga varen op het IJ in Amsterdam.

Wat ziet u tijdens het varen op het IJ in Amsterdam?

Tijdens het varen over het IJ van Amsterdam kunt u een mooie mix bewonderen van prachtige historische panden en ultramoderne gebouwen. Het futuristische gebouw van het EYE Filminstituut Nederland is waarschijnlijk het meest opvallend. Ook het ’s avonds prachtig verlichte Muziekgebouw aan ’t IJ en Wetenschapsmuseum NEMO zijn echte eyecatchers. De Openbare Bibliotheek, het Conservatorium van Amsterdam en het Lloyd Hotel zijn eveneens schitterende bouwwerken en passen perfect in het Amsterdamse havendecor.