• Zeilschool op het water met Krekt Sailing en de Nieuwe Liefde

  Net als voorgaande jaren kan men ook dit jaar weer in het hoogseizoen een bijzondere week zeilles nemen bij Krekt Sailing. Zeilschip de Nieuwe Liefde, uit de vloot van NAUPAR, dient tijdens deze periode als hotel voor de cursisten van Krekt Sailing. Een unieke accommodatie die van de zeilles een onvergetelijke ervaring maakt.

 • Winnaars de lucht in met NAUPAR!

  NAUPAR is blij met haar volgers en laat dat graag merken. Daarom hebben we onlangs een ballonvaartocht verloot onder onze volgers. Vrijdag was het dan zover. De twee winnaars, Bas Kulderij en Marga Marree maakten deze bijzondere vaartocht door de lucht! Bekijk hier een aantal foto's van deze luchtballonvaart.

 • Grote groep bezoekt Bataviahaven Lelystad!

  Drukte in de Bataviahaven in Lelystad gistermiddag. 16 Zeilschepen uit de vloot van NAUPAR met aan boord 425 jongeren meerden aan het eind van de middag af in de haven. De groep, de Evangelische Jugend Wesermunde - Süd uit Duitsland, maakt een week lang een tocht over het Nederlandse water, waarbij samenzijn en lessen centraal staan.

 • Gratis meevaren tijdens de opstapdagen in Batavia!

  In Batavia in Lelystad valt een hoop te beleven voor het hele gezin. Door een bezoek aan een museum te combineren met een dagje shoppen zal niemand zich vervelen! Maar echt ontspannen doe je in Batavia tijdens de Opstapdagen van NAUPAR! Waai deze zomer eens even helemaal uit en vaar gratis mee op een traditioneel zeilschip van NAUPAR.

 • Schepen van NAUPAR te zien tijdens Harlinger Vlootdag 2011

  Zaterdag 9 april 2011 zal er in Harlingen ter ere van het nieuwe zeilseizoen de Harlinger Vlootdag plaatsvinden. Tijdens de Harlinger Vlootdag zullen onder andere de schepen van NAUPAR toegankelijk zijn voor publiek. Van 11.00 uur tot 17.00 uur kan iedereen de Bruine Vloot van dichtbij bewonderen.

 • Met NAUPAR nu ook overtocht voor dagjesmensen

  Deze zomer vaart de Stedemaeght een veerdienst tussen Lelystad en Hoorn. De kans voor dagjesmensen om zelf eens mee te varen op een traditioneel zeilschip. Het is overigens niet voor het eerst dat NAUPAR een dergelijke veerdienst aanbiedt. Ook aan boord van de Willem Barentsz kan men deze zomer weer een bijzondere oversteek maken tussen Enkhuizen en Urk.

 • Zeilschepen in Zwartsluis openen deuren voor publiek

  Wie altijd nieuwsgierig was naar wat de oude zeilschepen van NAUPAR in de haven van Zwartsluis eigenlijk doen, kan nu zijn kans grijpen. Tijdens de opendag op19 maart 2011, krijgt u niet alleen antwoorden, maar bovendien een flinke dosis gezelligheid. De scheepsluiken staan open tussen 10.00 en 17.00 aan de Handelskade.

 • Nieuw schip voor de Sint in Zwartsluis!

  Sinterklaas doet dit jaar een schependans! Na zijn pakjesboot 12 ingeruild te hebben voor de Stedemaeght, kiest hij nu voor de Avondrood! Op zaterdag 20 november 2010 zal Sinterklaas een bezoek brengen aan Zwartsluis.