• Trouwen in Amsterdam op het water met NAUPAR

  Trouwen-Bruidsboeket-700X300

  Sinds kort is het mogelijk om in Amsterdam op de schepen van NAUPAR te trouwen. De schepen van NAUPAR zijn namelijk benoemd tot officiële trouwlocatie van de gemeente. Hiermee is het bestaande aanbod van trouwlocaties in Amsterdam uitgebreid en hebben bruidsparen nu ook de keus om op het water, aan boord van een traditioneel zeilschip, elkaar het Ja-woord te geven.

 • Het groene hart van NAUPAR

  Het uitputten van natuurlijke bronnen, het opwarmen van de aarde, zaken die mensen steeds meer bezig houden. We willen onze verantwoordelijkheid nemen; onze CO2 uitstoot beperken en waar dat kan compenseren. Bij NAUPAR hoeft een welverdiende vakantie niet gecompenseerd te worden. Want bij zeilen komen geen chemische processen kijken en worden er geen gassen uitgestoten. Je wordt voortbewogen door de wind. Zeilen is groen.

 • Avondrood klaar voor nieuw vaarseizoen

  Hoewel het winter is en het nieuwe vaarseizoen pas in het voorjaar weer begint, wordt er door de meeste schippers hard gewerkt. Want de winterperiode betekent voorbereiden op het nieuwe vaarseizoen, de schepen controleren en repareren waar nodig en verbeteringen doen.

 • NAUPAR op BOOT Düsseldorf

  De laatste week van januari 2010 heeft de 42ste Boot Düsseldorf weer plaatsgevonden. De beurs waar allerlei ondernemers en belanghebbenden in de watersporten zich kunnen presenteren aan het
  grote publiek. Ook NAUPAR was aanwezig om kennis te maken met de bezoekers van BOOT.

 • Vaar mee... in een luchtballon!

  Prijsactie luchtballon naupar

  Deze actie is helaas afgelopen. De winnaars hebben reeds bericht ontvangen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe acties en aanbiedingen van NAUPAR? Volg ons op Twitter, wordt "fan” van onze NAUPAR Facebookpagina of Schrijf u direct in voor de nieuwsbrief.

 • Toeteren voor cultuur!

  Zaterdag is de landelijke protestdag 'Nederland schreeuwt om cultuur'. Deze dag staat Nederland op tegen de bezuinigingen in de cultuurwereld. Om deze reden wordt er overal in Nederland om 16.00 uur een minuut lang geschreeuwd en aandachtseinen gegeven.

 • Groots onthaal in Bataviahaven!

  Na een lange reis ben ik eindelijk weer in Nederland aangekomen! Pakjesboot 12 had ik dit jaar omgewisseld voor de Stedemaeght; dit schip is iets comfortabeler en beter bestand tegen de harde wind. Aan boord van de Stedemaeght voeren we zaterdagochtend eindelijk Lelystad in!

 • NAUPAR speelt in op tekort vakantiehuisjes Terschelling met Kerst

  De helft van de Nederlanders gaat de kerst het liefst met het gezin weg. Terschelling is daarbij een favoriete bestemming. Helaas is het aanbod van vakantiehuisjes op Terschelling niet toereikend voor de kerstdagen. Wie een paar dagen op het Waddeneiland wil doorbrengen, vist vaak achter het net. Om toch de feestdagen op het rustige Terschelling door te kunnen brengen, biedt NAUPAR een oplossing!

 • Samenwerken, leren en een bijzondere kerkdienst

  In oktober 2010, vaarden 12 schepen over het IJsselmeer met aan boord een grote groep Duitse jeugd uit Stade, de Evangelische Gesamtverband. Al jaren organiseert de gemeenschap deze bijzondere reis die meer is dan zomaar een tocht op het water. De verschillende groepen jeugd verdeeld over de verschillende schepen hebben deze week een inspirerend programma!