• NAUPAR met grootst aantal deelnemende schepen naar Sail Amsterdam 2010

  Sail-amsterdam-2015-700X300

  Helaas is dit evenement afgelopen. Dit jaar vindt SAIL Amsterdam weer plaats. Een bijzonder evenement waar elke editie duizenden mensen op afkomen. NAUPAR neemt al sinds het begin van SAIL Amsterdam deel aan dit bijzondere evenement en dit jaar zijn zij zelfs de rederij met het grootst aantal officieel deelnemende schepen.

 • Nieuws I De pers in Batavia!

  Donderdag 28 mei bracht veel pers een bezoek aan Batavia. Stichting Batavia Promotie organiseerde namelijk een persdag en nodigde hier verschillende Duitse, Nederlandse, toeristisch & watersport gerelateerde pers contacten voor uit. Na een hartelijk welkom door Querine van Osch en een lekker kopje koffie en thee, werd er begonnen aan een bijzonder programma waarbij de veelzijdigheid van het gebied getoond werd.

 • Bataviahaven en Zierikzee best gewaardeerde charterhavens

  Lelystad haven Markermeer IJsselmeer kantoor NAUPAR

  De Bataviahaven in Lelystad en de haven van Zierikzee zijn met een rapportcijfer van 8,3 de best gewaardeerde charterhavens van ons land. Dat heeft de BBZ na onderzoek onder 26 havens bepaald. Als eersten kregen de havenmeesters van charterhavens vorige week in Harlingen de cijfers onder ogen en binnenkort wil BBZ-directeur Jaap Baalbergen de brochure De Haven - waar het onderzoek onderdeel van is - ook uitreiken aan een havenwethouder. 'We willen het slechtste jongetje van de klas graag helpen het beste te worden en we hopen dat dit bij de herinrichting van een haven een bron van inspiratie is.