• NAUPAR biedt meer gemak met Shared Payment

  Sinds april 2013 biedt NAUPAR als enige rederij in Nederland de mogelijkheid om alle reizigers zelf direct hun deel van de reis te laten betalen. Hiermee haakt NAUPAR in op de behoefte dat de hoofdboekers niet langer alleen voor de (vooruit)betaling hoeft te zorgen.

 • Abel Tasman en Carpe Diem aanwezig bij Sail de Ruyter in Vlissingen

  Iedereen die zijn zakelijke relaties en potentiële klanten wil verrassen met een uniek evenement kan deze zomer terecht in Vlissingen. NAUPAR biedt de mogelijkheid om tijdens Sail de Ruyter te gaan varen met de majestueuze Abel Tasman of de elegante Carpe Diem. Van 22 tot en met 25 augustus 2013 maken deze schepen deel uit van een groots watersportevenement. Genodigden van de Abel Tasman en de Carpe Diem zullen dicht langs de vele Tall Ships varen, en kunnen naast alle nautische elementen lezingen, symposia en optredens bijwonen.

 • NAUPAR speelt in op fietstrend met nieuwe reizen

  Onderzoek heeft aangetoond dat het fietstoerisme ook in 2013 een belangrijke groei binnen de sector zal doormaken. NAUPAR speelt met de nieuwe fiets-vaarvakanties in op deze duurzame trend. Reizigers varen met authentieke zeiljachten naar de mooiste plaatsen waar diverse fietstochten gemaakt kunnen worden. Omdat er tijdens het fietsen geen schadelijke stoffen worden geproduceerd en fietsers tevens een bijdrage leveren aan de lokale economie, bieden deze reizen een welkome en passende aanvulling op het aanbod van NAUPAR.

 • Vier van onze schepen varen mee tijdens Koningsvaart

  Bezoek-Koningin-700300

  Dit evenement is helaas afgelopen. Ter ere van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander op dinsdag 30 april 2013 maakt het kersverse Koninklijk paar een vaartocht over het Amsterdamse IJ. Wij zijn trots en vereerd dat maar liefst vier van onze schepen behoren tot de kleine driehonderd uitgenodigde schepen die mogen meevaren tijdens deze vaartocht. Tot de gelukkigen behoren de klassieke en charmante Stedemaeght, de imposante topzeilschoener de Vrijheid, de representatieve barkentijn Abel Tasman en de comfortabele klipper Succes. Wij wensen iedereen aan boord heel veel plezier op deze bijzondere vaartocht.

 • NAUPAR.nl in een nieuw jasje!

  Een paar dagen weg in eigen land met een zeilschip is voor veel Nederlanders een onbekend gegeven. Wat zijn de mogelijkheden en de bestemmingen? Zeilrederij NAUPAR| nautische partners laat iedereen graag een hele wereld van spannende, leuke, ontspannen en leerzame zeiltochten en bestemmingen ontdekken, aan boord van haar 100 traditionele zeilschepen die afvaren uit wel 16 verschillende havens. Met een nieuwe website, wilt NAUPAR het publiek laten kennismaken met de mogelijkheden aan boord van een zeilschip. Vanaf 2 oktober 2009 jongstleden is deze nieuwe website online.

 • Open top trouwlocatie route

  Trouwen-Bruidsboeket-700X300

  Helaas is dit evenement afgelopen. Op zondag 30 september 2011 organiseert Toptrouwlocaties.nl een open Top Trouwlocatie Route. NAUPAR zal ook deel uitmaken van deze inspirerende route om iedereen die op zoek is naar de ideale trouw- en feestlocatie alvast te laten ervaren hoe het voelt om in het huwelijksbootje te stappen. Tijdens deze dag zullen de Abel Tasman en de Stedemaeght open zijn, zodat bruidsparen deze prachtige zeilschepen kunnen bezichtigen.

 • NAUPAR breidt aanbod trouwlocaties uit

  Bij het live gaan van de nieuwe website op 13 augustus 2012, heeft NAUPAR het aanbod van trouwlocaties op het water uitgebreid met een nieuwe stad. Vanaf nu kunnen bruidsparen elkaar het jawoord geven aan boord van een authentiek schip gelegen in de haven van Harlingen, maar ook op het drooggevallen Wad in de Waddenzee.

 • Oldtimerdag 2012

  Op 17 juni is de Nationale Oldtimerdag. Naast de bijzondere automobielen kunt u tijdens de Nationale Oldtimerdag in de Bataviahaven ook een aantal van onze schepen bezoeken. Liefhebbers van originele voertuigen genieten vast ook van geweldige vaartuigen! Dus hebt u altijd al eens een traditioneel zeilschip van binnen willen bekijken, dan is dit uw kans.

 • Beleefgids IJsselmeer – Waddenzee: gratis app voor watersportrecreant

  Vanaf nu kunnen bezoekers van de IJsselmeer- en Waddenzeeregio gebruikmaken van een nieuwe applicatie: de Beleefgids IJsselmeer-Waddenzee. Met behulp van diverse gebruiksvriendelijke zoekmethoden vinden waterrecreanten in deze drukbezochte regio dankzij deze interactieve app nuttige informatie over bezienswaardigheden, horecagelegenheden en winkels. Hiermee speelt de Beleefgids in op de wensen van hedendaags.