Gemeenteraad Kampen zegt 'ja' tegen trouwen aan boord van een zeilschip

Trouwen-Bruidsboeket-700X300

Op 29 maart 2012 jongstleden heeft de gemeenteraad van Kampen akkoord gegeven op de uitbreiding van het aantal trouwlocaties in de stad. NAUPAR speelt hier direct op in door het aanbieden van een trouwlocatie op het water. Aan boord van een authentiek schip gelegen in het centrum van Kampen kunnen bruidsparen elkaar vanaf nu het jawoord geven.

Unieke trouwlocatie in Kampen

Voorheen mocht er alleen in het Oude Stadhuis en op slechts een aantal andere locaties worden getrouwd. Omdat er steeds meer verzoeken van Kamper bruidsparen kwamen om te trouwen op een voor hen speciale plaats in de stad, mag men vanaf 29 maart dus onder andere ook aan boord van een schip in het huwelijk treden.

Trouwen aan boord van een schip

Dankzij deze verruiming van potentiƫle trouwlocaties kunnen bruidsparen met NAUPAR in Kampen nu ook letterlijk in het huwelijksbootje stappen. De schepen die als trouwlocatie dienen, voldoen uiteraard aan de door de gemeente gestelde voorwaarden.

NAUPAR is de grootste aanbieder van trouwlocaties in Europa

Met een vloot van traditionele zeilschepen is NAUPAR de grootste aanbieder van trouwlocaties in Europa. Op alle schepen kunnen paren elkaar onder volle zeilen officieel het jawoord geven. Door de vele schepen die op verschillende locaties op en langs het IJsselmeer komen, zijn er legio trouwlocaties. Van majestueuze barken tot schilderachtige tjalken; zo is er voor elk bruidspaar een unieke invulling van de mooiste dag van hun leven.