Trouwen op een traditioneel zeilschip? Download de checklist

Checklist voor een bruiloft op een traditioneel zeilschip bij NAUPAR

Gefeliciteerd met jullie voornemen om in het huwelijksbootje te stappen! Zoek je een trouwlocatie die echt anders is dan alle anderen, een plek die jullie speciale dag perfect zal maken? Wat denk je van een adembenemende driemaster zoals de Stedemaeght of de Willem Barentsz? Op deze unieke schepen kunnen jullie in volle vaart over het water trouwen, een receptie houden in de haven en tot in de late uurtjes feestvieren terwijl de horizon constant verandert. Ontdek alle mogelijkheden en download onze handige checklist die jullie zal helpen bij het organiseren van de meest fantastische dag op het water.

Zo veel mogelijkheden op een schip

Alle schepen bij NAUPAR zijn officiële trouwlocaties. Naast de locatie verzorgen we indien gewenst ook de bruidstaart, champagne, catering of entertainment in de vorm van een band of DJ. Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij helpen graag bij het organiseren van de mooiste dag van jullie leven. Maar voor het zover is, raden wij aan om alvast na te denken over een aantal zaken:

  1. Op welke dag is de bruiloft?
  2. Wat is jullie budget?
  3. Hoeveel gasten willen jullie uitnodigen? Wordt het een grote bruiloft, geven jullie elkaar het ja-woord bij ondergaande zon, of vieren jullie het liever intiem met een klein gezelschap?
  4. Wat voor soort catering willen jullie? Welkomstbubbels? Taart? Een walking diner, een BBQ of toch liever een buffet?
  5. Hebben jullie een bepaald thema waarmee je het schip graag wilt aankleden op de grote dag?
  6. Willen jullie gebruik maken van entertainment, zoals een swingende band of DJ?
  7. Zijn jullie op zoek naar speciale activiteiten, zoals een cocktailworkshop, Photobooth, snelle RIB tocht of iets anders?
  8. Hebben jullie nog andere wensen?

De locatie verandert mee

Het grootste voordeel van een schip is dat jullie je met het gezelschap moeiteloos kunnen verplaatsen en niet gebonden zijn aan één locatie. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld de gasten ontvangen in een pittoreske haven aan het prachtige IJsselmeer of zelfs in het bruisende Amsterdam. Terwijl het schip zich elegant door het water beweegt, kunnen jullie de ceremonie op het open water houden en elkaar het onvergetelijke ja-woord geven te midden van jullie geliefden. Een bruiloft die werkelijk uniek is!

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen jullie na de plechtigheid terugvaren naar een schilderachtige haven of een andere adembenemende locatie voor de mooiste trouwfoto's. Daarna gaan de trossen los en varen jullie de horizon tegemoet, terwijl jullie ongestoord feestvieren tot in de late uurtjes. Een ervaring die jullie voor altijd bij zal blijven, net zoals de trouwdag!

Download de checklist

Om jullie een beetje op weg te helpen bij het organiseren van een trouwdag op een authentieke driemaster, hebben wij in deze checklist alles op een rijtje gezet. Zo kunnen jullie niets vergeten voor de grote dag.  

Meer informatie over het organiseren van een bruiloft op een driemaster?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een bruiloft op een schip of zijn jullie er al uit en willen jullie graag de bruiloft op een schip bij NAUPAR organiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, zij helpen jullie graag bij het organiseren van deze bijzondere dag.

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Leuke activiteiten tijdens jullie huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Trouwen op een driemaster I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest I 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie bruiloft