Checklist voor een bruiloft op een traditioneel zeilschip bij NAUPAR

trouwen-bruidsboeket-bruid-700X300

Gefeliciteerd met uw voornemen om te gaan trouwen! Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie om deze mooie dag te vieren samen met uw familie en vrienden? Wat dacht u van een driemaster zoals de Abel Tasman, Stedemaeght of de Willem Barentsz? Op deze bijzondere schepen kunt u onder volle zeilen midden op het water trouwen, een receptie houden in de haven en feestvieren tot in de late uurtjes, terwijl het schip zich verplaatst. Vraag naar de vele mogelijkheden en download de checklist die u helpt bij het organiseren van de mooiste dag van uw leven op een schip.

Met een schip kunt u zich verplaatsen

Het grootste voordeel van een schip is dat u zich kunt verplaatsen en dat u dus niet gebonden bent aan één plek. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gasten ontvangen in een pittoreske haven aan het IJsselmeer, of in Amsterdam en vaart u voor de plechtigheid of ceremonie naar het open water. Daar geeft u elkaar het ja-woord, te midden van uw familie en vrienden en onder volle zeilen. Hoe uniek is dat? Voor de bruidsfoto’s kunt u terug varen naar een haven of een andere fotogenieke locatie. Daarna gaan de trossen los en vaart u de horizon tegemoet, terwijl u ongestoord feest viert tot in de late uurtjes. Een unieke ervaring die u net als uw trouwdag niet zult vergeten!

Zo veel mogelijkheden op een schip

Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties. Naast de locatie verzorgen we indien gewenst ook de bruidstaart, champagne, catering of entertainment in de vorm van een band of DJ. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij helpen u graag bij het organiseren van de mooiste dag van uw leven. Maar voor het zover is, raden wij u aan om alvast na te denken over een aantal zaken:
1.    Wat is uw budget?
2.    Hoeveel gasten wilt u uitnodigen? Wordt het een grote bruiloft of viert u het in een klein gezelschap?
3.    Wat voor soort catering wilt u? Een walking diner, een BBQ of bijvoorbeeld toch liever een buffet?
4.    Heeft u een bepaald thema? Dan kunnen we kijken hoe we samen het schip voor u kunnen aankleden.
5.    Wilt u gebruik maken van entertainment, zoals een swingende band of DJ?
6.    Bent u op zoek naar speciale activiteiten, zoals een cocktailworkshop, snelle riptocht of iets anders om uw bruiloft mee aan te kleden?
7.    Heeft u nog andere wensen?

Download hier de checklist

Om u te helpen bij het organiseren van uw trouwdag op een driemaster, hebben wij alvast een checklist voor de perfecte bruiloft voor u gemaakt, die u gratis kunt downloaden.  

 

Meer informatie over het organiseren van een bruiloft op een driemater?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een bruiloft op een schip of bent u er al uit en wilt u graag uw bruiloft bij NAUPAR organiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers, zij helpen u graag bij het organiseren van deze bijzondere dag.