Welke activiteiten zijn mogelijk op een bruiloft bij NAUPAR?

Cocktail

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden voor jullie droombruiloft op een bijzondere driemaster! Of je nu kiest voor een stijlvolle en klassieke ceremonie of een eigentijdse en trendy viering, de schepen bieden de perfecte ambiance voor elk thema. Met ruime mogelijkheden voor muziek, entertainment en onvergetelijke activiteiten, beloven wij een spectaculair feest dat jullie gasten nog lang zullen herinneren.We hebben een aantal ideeën voor jullie verzameld en zetten ze op een rij.

Met de liefdesknoop het feest inluiden

De liefdesknoop is een prachtig teken van jullie samenzijn. Vroeger hingen de matrozen een losse knoop op de deur van de aanbedene. Als hij werd vastgetrokken door zijn lief, was dit het teken dat zij hetzelfde voelde en graag met hem in het huwelijksbootje wilde stappen. Het zelf maken van deze liefdesknoop is een unieke activiteit en een perfecte inleiding van het feest.

Een nautisch gastenboek

Willen jullie graag een gastenboek, maar vind je het typische gastenboek te cliché? Kies dan voor bijvoorbeeld een boek met een nautisch tintje. Of span een zeil waar gasten hun boodschap voor de toekomst op kunnen schrijven. Ook kun je de gasten vastleggen in een photobooth met gekke props, tekstbalonnen en hashtags die jullie speciaal voor de bruiloft hebben gemaakt. Zo maken jullie een blijvende herinnering voor altijd.

Pimp your own cocktail

NAUPAR heeft alles in huis als het gaat om de drankjes voor jullie feest. En als we het niet hebben, dan kunnen we het voor jullie regelen. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over een speciaal drankje voor jullie bruiloft? Misschien jullie eigen unieke bruiloftscocktail? Laat de barman jullie speciale cocktail bereiden en zorg zo voor een avond vol smakelijke en heel persoonlijke drankjes. Of kies voor een unieke cocktail workshop tijdens jullie bruiloft en shake jullie eigen cocktail samen met de gasten. 

Dansen tot de late uurtjes

Natuurlijk mag goede muziek bij een bruiloft niet ontbreken. Daarom regelen we exact de muziek die bij jullie bruiloft past. Van een wals onder de sterrenhemel tot een live band of DJ. Wij regelen het voor jullie. 

Pimp de bruiloft met een activiteit

Voeg een actieve en leuke activiteit toe aan jullie trouwerij. Net als op elke andere bruiloftslocatie, kunnen jullie ook aan boord van een schip huwelijksspellen spelen. Zoals een trouwtrekwedstrijd, met het team van de bruid versus het team van de bruidegom. Ook kunnen jullie kiezen voor een casino. Of een race met een snelle RIB (Rigid Inflatable Boat). Jullie mogen kiezen. De gasten praten hier gegarandeerd nog lang over na!

Maak een eigen unieke hashtag

Maak het jullie gasten gemakkelijk en laat hen deelnemen aan de voorbereidingen met jullie eigen unieke hashtag. Dit maakt het bijvoorbeeld heel makkelijk om alle foto’s te delen die tijdens de bruiloft genomen worden. Je kunt ook tijdens de voorbereiding de updates met de gasten delen en sneak peaks geven over de dagindeling. Het voordeel van een eigen hashtag is dat jullie alle foto’s op één plek hebben en na de bruiloft gelijk kunnen beginnen aan een fotoboek.

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen jullie graag bij het samenstellen van een zeer persoonlijke en unieke bruiloft op een bijzondere driemaster.

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Een droombruiloft op open water I Trouwen op een driemaster I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest I 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord