Welke activiteiten zijn mogelijk op een bruiloft bij NAUPAR?

Cocktail

De activiteiten en mogelijkheden die u kunt plannen voor uw huwelijksceremonie en -feest in de avond zijn eindeloos. Hoeveel u wilt plannen op de dag zelf is geheel aan u. Of u nu een traditionele of moderne trouwerij wilt, onze schepen bieden voldoende ruimtevoor alle thema’s. Daarnaast is er op een schip meer dan genoeg ruimte voor muziek, leuke activiteiten en een spetterend feest. We hebben een aantal ideeën voor u verzameld en op een rij gezet. Laat u inspireren!

Met de liefdesknoop het feest inluiden

De liefdesknoop is een prachtig teken van jullie samenzijn. Vroeger hingen de matrozen een losse knoop op de deur van de aanbedene. Als hij werd vastgetrokken door zijn lief, was dit het teken dat zij hetzelfde voelde voor hem en zij in het huwelijksbootje konden stappen. Het zelf maken van deze liefdesknoop is een unieke activiteit en een perfecte inleiding van het feest.

Een nautisch gastenboek

U wilt graag een gastenboek, maar vindt het typische gastenboek te cliché? U kunt ook voor een andere look gaan met een nautisch tintje. Span bijvoorbeeld een zeil en laat uw gasten creatief zijn. Of laat uw gasten op een anker schrijven. Het voordeel van een bijzonder gastenboek? Het kan nadien als een decoratief element in de woonkamer dienen.

Pimp your own cocktail

NAUPAR heeft alles in huis als het gaat om de drankjes voor uw feest. En als we het niet hebben, dan kunnen we het voor u regelen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over een speciaal drankje voor uw bruiloft? Misschien eentje voor vrouwen of mannen of een unieke bruiloftscocktail? Laat de barman uw speciale cocktail bereiden en zorg zo voor een avond vol smakelijke en heel persoonlijke drankjes. Wilt u een nog uniekere cocktail? Dan is er de DIY Pimp your Drink Bar. Hier mag elke gast zijn of haar eigen cocktail maken.

Dansen tot de late uurtjes

Natuurlijk mag goede muziek bij een bruiloft niet ontbreken. Daarom regelen we exact de muziek die u graag wilt, op de manier die bij uw bruiloft past: dat kan een wals onder de sterrenhemel zijn, een live band of een dj. Het belangrijkste is dat u en uw gasten een onvergetelijke avond hebben.

Spelletjesavond

Net als op een andere locatie, kunt u aan boord ook een verscheidenheid aan huwelijksspellen spelen. Een trouwtrekwedstrijd, met het team van de bruid versus het team van de bruidegom, bingo, een race met een RIB (Rigid Inflatable Boat):u mag kiezen. Zo voegt u een onverwachte, actieve en hele leuke activiteit toe aan uw trouwerij. Uw gasten zullen hier gegarandeerd nog lang over napraten!

Maak een eigen unieke hashtag

Maak het uw gasten gemakkelijk en laat hen deelnemen aan de voorbereidingen met uw eigen unieke hashtag. Dit maakt het bijvoorbeeld heel makkelijk om alle foto’s te delen die tijdens de bruiloft genomen worden. U kunt ook tijdens de voorbereiding de updates met uw gasten delen en sneak peaks geven over de dagindeling. Het voordeel van een eigen hashtag is dat u alle foto’s op één plek heeft en u na de bruiloft gelijk kunt beginnen aan het fotoboek.

Meer informatie?

Maak van uw bruiloft een zeer persoonlijk en uniek evenement met veel plezier voor uw familie en vrienden. Wij geven u graag tips en advies over de verschillende mogelijkheden. De schepen Stedemaeght, Abel Tasman en Willem Barentsz zijn van alle gemakken voorzien en ontvangen u graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers.