Romantisch trouwen op het water

Liefdesknoop-aan-deur-ingezoomd700X300

Een verliefde zeeman zond de vrouw van zijn dromen een stukje vislijn met daarin losjes geknoopt de liefdesknoop. Moest ze niets van hem hebben, dan zond ze de knoop onaangetast retour. Maar was de liefde wederzijds, dan trok ze de knoop stevig aan en konden de huwelijksplannen beginnen. Bent u ook zo romantisch als deze zeeman? Verras uw gasten en kies de meest romantische setting voor uw bruiloft: een driemaster en geef elkaar onder volle zeilen te midden van familie en vrienden het ja-woord.
Stap letterlijk in het huwelijksbootje in de haven van Amsterdam of Lelystad en trouw op het open water onder volle zeilen op het Amsterdamse IJ of het IJsselmeer. Wilt u liever niet zeilen? U kunt ook stilliggend in de haven van bijvoorbeeld Volendam, Hoorn of Enkhuizen trouwen. Schilderachtige locaties, die tevens een uniek decor voor uw trouwreportage bieden. Alle schepen van NAUPAR zijn goedgekeurd als officiële trouwlocaties. En u krijgt na afloop van de ceremonie in plaats van een adres bv. de coördinaten 54° 52" 12' in uw trouwboekje. Hoe bijzonder is dat?

Van ceremonie tot spetterend feest

Of u nu gaat voor een kleine intieme bruiloft, of een groot spetterend feest, de imposante driemasters Stedemaeght, Willem Barentsz en Abel Tasman, zijn ruim, gezellig en van álle gemakken voorzien. Samen met uw gezelschap beleeft u de mooiste dag van uw leven op uw eigen drijvende eilandje. Daarnaast betekent het minder stress, omdat u alles op één locatie viert. NAUPAR helpt u graag bij het organiseren van deze bijzondere dag. Van de officiële trouwceremonie aan boord tot de foto- of videograaf, sfeervolle receptie, bruidstaart, een buffet of diner en een knalfeest met DJ of band. Wij kunnen alles voor u verzorgen, zodat u optimaal kunt genieten en alle aandacht kunt besteden aan elkaar en natuurlijk de gasten.

Tip: Trouwt u op een maandag of dinsdag vanuit de Bataviahaven in Lelystad, dan betaalt u minder en kunt u voor een klein budget de mooiste dag van uw leven toch groots vieren.

Wilt u meer weten over onze trouwarrangementen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op met een van onze collega’s. Zij vertellen u graag meer over onze vele mogelijkheden.

*De liefdesknoop heeft geen begin en geen einde en staat symbool voor de eeuwigdurende liefde en verbondenheid tussen twee mensen.