Romantisch trouwen op het water

Romantisch trouwen op het water liefdesknoop

Stel je eens voor: een verliefde zeeman die zijn droomvrouw een stukje vislijn stuurt, met daarin losjes geknoopt de symbolische liefdesknoop. Een knoop die geen begin en geen einde kent en symbool staat voor de eeuwigdurende liefde en verbondenheid tussen twee mensen. Als de vrouw hem niet zag zitten, stuurde ze de knoop onaangeraakt retour. Maar was de liefde wederzijds, dan trok ze de knoop stevig aan en konden de huwelijksplannen beginnen.

Ben jij net zo romantisch als deze zeeman? Laat de gasten versteld staan en kies voor de meest betoverende setting voor jullie bruiloft: een prachtige driemaster. Geef elkaar onder volle zeilen, te midden van jullie familie en vrienden, het onvergetelijke ja-woord.

Een onvergetelijke ervaring!

Stap aan boord in de havens van Enkhuizen, Kampen of Lelystad en ervaar een huwelijksdag om nooit te vergeten. Zeil op het IJsselmeer, Markermeer of de IJsseldelta en geef elkaar het jawoord onder volle zeilen. Maar misschien geven jullie de voorkeur aan een locatie aan wal, zoals het pittoreske Volendam, Hoorn of Enkhuizen. Deze schilderachtige plekken bieden ook een uniek decor voor jullie trouwfoto's. Wat jullie ook kiezen, alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties. En het beste van alles? Na de ceremonie krijgen jullie geen adres, maar de coördinaten 54° 52" 12' als aandenken in jullie trouwboekje. Hoe speciaal is dat?

Van intieme ceremonie tot spetterend feest

Of jullie nu dromen van een kleine, intieme bruiloft of juist willen uitpakken met een groots feest op een imposante driemaster zoals de Stedemaeght of  Willem Barentsz, NAUPAR heeft voor ieder wat wils. Onze schepen zijn ruim, gezellig ingericht en voorzien van alle gemakken. Samen met jullie gezelschap beleven jullie de mooiste dag van jullie leven op jullie eigen eilandje. En het beste van alles? Doordat alles op één locatie plaatsvindt, levert dit minder stress op.

NAUPAR staat jullie graag bij bij het organiseren van deze bijzondere dag. Van de officiële trouwceremonie aan boord tot het regelen van een fotograaf of videograaf, een sfeervolle receptie, bruidstaart, buffet of diner en een spetterend feest met DJ of band. Wij nemen al deze zorgen uit handen, zodat jullie optimaal kunnen genieten en alle aandacht aan elkaar en jullie gasten kunnen besteden.

Meer informatie over een driemaster als trouwlocatie?

Maak jullie bruiloft extra bijzonder en trouw op een van onze sfeervolle en goed uitgeruste driemasters. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen jullie graag over de vele mogelijkheden voor een trouwerij op een driemaster. 

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie bruiloft