Giovanna en Rory trouwden aan boord van de Abel Tasman

Giovanna en Rory zochten een unieke locatie in Nederland om met elkaar in het huwelijk te treden. Hun liefde voor het water (en voor elkaar) bracht hen op het idee dit op de Abel Tasman te doen, om samen met hun gasten een écht onvergetelijke dag te beleven.

Ja-woord op het water

De ervaring was geweldig die 30e september, ondanks het weer. In de middag voltrok de ambtenaar van de burgerlijke stand van Lelystad het huwelijk tussen Giovanna en Rory. En dat gebeurde aan boord van de barkentijn Abel Tasman. Na het officiële gedeelte voer het schip uit over het IJsselmeer, terwijl de gasten genoten van een hapje, drankje en de aanwezige dj.

Complimenten voor de crew van de Abel Tasman

‘Het was werkelijk fantastisch,’ vertelt Giovanna, ‘Alles was zo goed geregeld. Het is heerlijk wanneer je op zo’n feestdag nergens naar om hoeft te kijken en weet dat alles tiptop georganiseerd is.’ Vanwege het weer speelde alles zich voornamelijk binnenscheeps af. ‘Probleemloos,’ aldus Giovanna, ‘het schip is ruim, gezellig en van álle gemakken voorzien. Bovendien is de service van de crew geweldig en dan is het extra leuk om te zien dat ze er zelf veel plezier in hadden.’   

Onder de indruk vanwege de originaliteit

Er waren gasten aanwezig uit Nederland, België en Brazilië. Zij waren het er unaniem over eens dat het de origineelste trouwerij was die ze ooit hadden bezocht. ‘Mocht iemand nog twijfelen of dit wel een goed trouwplan is, niet nodig!,’ zegt Giovanna tot slot. ‘Ik kan het iedereen, uit eigen ervaring, van harte aanbevelen.’ Bent u ook op zoek naar een unieke trouwlocatie? Op de website van NAUPAR vindt u alle informatie over onze trouwarrangementen. Liever persoonlijk geholpen? Neem dan contact op met onze medewerkers.