Trouwen op een driemaster, is dat geen unieke trouwlocatie?

bruiloft-schip-700X300

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Stap aan boord van een echte huwelijksboot en geef elkaar het ja-woord onder volle zeilen, in een haven of op het Wad. Huwelijksceremonie, receptie of knalfeest midden op het water? Op een schip is zo veel mogelijk. En het grote voordeel is dat u niet op één locatie hoeft te blijven. Naast de mogelijkheid om u te verplaatsen heeft u een unieke huwelijkslocatie, die ook nog eens bijzonder fotogeniek is. En op uw eigen drijvende liefdeseiland bent u verzekerd van qualitytime met familie en vrienden! Wij zetten alvast de meest populaire trouwmogelijkheden op een schip voor u op een rij.

Trouwen en feesten op het open water

Bij een trouwlocatie wordt al snel gedacht aan een gebouw of plaats op land, maar hoe bijzonder is het om uw complete bruiloft te vieren op het open water, onder volle zeilen op het IJsselmeer of Markermeer? Stap met uw gezelschap aan boord in de haven van uw keuze, gooi de trossen los en geef elkaar midden op het water het ja-woord. De imposante driemasters Stedemaeght, Willem Barentsz en Abel Tasman zijn ruim, gezellig en van alle gemakken voorzien en u kunt probleemloos uw eigen huwelijksthema doorvoeren. Als locatie worden in uw trouwboekje de coördinaten opgenomen van de plek waar u bent getrouwd. Hoe uniek is dat? Na de huwelijksvoltrekking gaat het schip voor anker voor de receptie, het diner en een knalfeest midden op het water met DJ of band en lichteffecten. U kunt feesten tot in de late uren zonder dat iemand last van u heeft.

Trouwen op het water en feesten in de haven

Wilt u de huwelijksceremonie liever intiem vieren met een selecte groep op het open water en daarna een groot feest in een haven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Stap bijvoorbeeld aan boord in de Bataviahaven van Lelystad of een van de pittoreske havens zoals Enkhuizen, Volendam of Hoorn. Nadat de ambtenaar aan boord is gestapt, vaart u met uw gasten naar het open water en kunt u elkaar het ja-woord geven onder volle zeilen. Na de huwelijksvoltrekking zet het schip koers richting de haven van u keuze, waar de overige bruiloftsgasten aan boord stappen voor een knalfeest

Van bruidstaart tot speciale cocktails en een swingende DJ of band

Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties en bijzonder geschikt voor een bruiloftsfeest. U kunt het schip volledig aankleden in uw eigen themakleuren met decoratie, bloemen en/of persoonlijke huwelijksbanners of vlaggen. Laat ons weten waar u naar op zoek bent voor de mooiste dag van u leven. Naast de trouwceremonie, een receptie, het diner en het feest helpen wij u graag bij het organiseren van uw grote dag. NAUPAR heeft al ruim 30 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften en als u dat wilt, verzorgen we ook de bruidstaart, een foto- of videograaf, een swingende DJ of een heerlijk champagneontbijt de volgende morgen.

Meer informatie?

Maak uw bruiloft extra bijzonder door te trouwen op een van onze prachtige driemasters. Vraag naar de vele mogelijkheden en neem contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u meer vertellen over onze schepen en helpen u graag bij het organiseren van uw bruiloft.