Trouwen op een driemaster, is dat geen unieke trouwlocatie?

Trouwen op een driemaster, is dat geen unieke trouwlocatie?

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Stap aan boord van een echte huwelijksboot en geef elkaar het ja-woord onder volle zeilen, in een haven of op het water. Van huwelijksceremonie, tot receptie of knalfeest midden op het water, op een traditioneel zeilschip is zo veel mogelijk.

En het grote voordeel is dat u met het schip niet op één plek hoeft te blijven. Naast de mogelijkheid om u te verplaatsen, heeft u een unieke huwelijkslocatie, die ook nog eens bijzonder fotogeniek is. En op uw eigen 'liefdeseiland' bent u verzekerd van qualitytime met familie en vrienden. Wij zetten alvast de meest populaire trouwmogelijkheden op een schip voor u op een rij.

Trouwen en feesten op het open water

Bij een trouwlocatie wordt al snel gedacht aan een gebouw of plaats op land, maar hoe bijzonder is het om je complete bruiloft te vieren op het open water, onder volle zeilen op het IJsselmeer of Markermeer? Stap met het hele gezelschap aan boord in de haven van jouw keuze, gooi de trossen los en geef elkaar midden op het water het ja-woord. De imposante driemasters Stedemaeght en Willem Barentsz zijn ruim, gezellig en van alle gemakken voorzien en je kunt probleemloos jullie eigen huwelijksthema op het schip doorvoeren.

Daarnaast krijgen jullie als locatie geen straatnaam, maar de coördinaten van de plek waar jullie elkaar het ja-woord geven in het trouwboekje. Hoe uniek is dat?

Na de huwelijksvoltrekking gaat het schip voor anker voor de receptie, het diner en een knalfeest midden op het water met DJ of band en lichteffecten. Jullie kunnen feesten tot in de late uren zonder dat iemand last van u heeft.

Intiemer feest

Willen jullie de huwelijksceremonie liever intiem vieren met een selecte groep op het open water? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Stap aan boord van een schip in de Bataviahaven van Lelystad of een van de pittoreske havens zoals Enkhuizen, Volendam of Hoorn. Nadat de ambtenaar aan boord is gestapt, varen jullie met de gasten naar het open water, om elkaar daar het ja-woord geven onder volle zeilen, in alle privacy. Met een prachtig uitzicht, midden in de natuur, met al uw dierbaren, mooier kan het toch niet worden? Na de huwelijksvoltrekking zetten jullie de trouwambtenaar weer af in de haven en is het tijd voor een intiem feest terwijl jullie een mooie zeiltocht maken over het IJsselmeer of Markermeer. 

Van bruidstaart tot speciale cocktails en een swingende DJ of band

Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties en bijzonder geschikt voor een bruiloftsfeest. Jullie kunnen het schip volledig aankleden met een eigen thema, kleuren, decoratie, bloemen en/of persoonlijke huwelijksbanners of vlaggen. Laat ons vooral weten waar jullie naar op zoek zijn, voor deze speciale dag. Naast de trouwceremonie, een receptie, het diner en het feest helpen wij jullie graag bij het organiseren van de grote dag.

NAUPAR heeft al ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften en als jullie dat willen, verzorgen we ook de bruidstaart, een foto- of videograaf, een swingende DJ of een heerlijk champagneontbijt voor de volgende morgen.

Meer informatie over een driemaster als trouwlocatie?

Maak jullie bruiloft extra bijzonder en trouw op een van onze sfeervolle en goed uitgeruste driemasters. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen jullie graag over de vele mogelijkheden voor een trouweij op een driemaster. 

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord