Open top trouwlocatie route

Trouwen op een luxueus schip

Helaas is dit evenement afgelopen.Op zondag 30 september 2011 organiseert Toptrouwlocaties.nl een open Top Trouwlocatie Route. NAUPAR zal ook deel uitmaken van deze inspirerende route om iedereen die op zoek is naar de ideale trouw- en feestlocatie alvast te laten ervaren hoe het voelt om in het huwelijksbootje te stappen. Tijdens deze dag zullen de Abel Tasman en de Stedemaeght open zijn, zodat bruidsparen deze prachtige zeilschepen kunnen bezichtigen.

Trouwinspiratie op doen bij NAUPAR

Speciaal voor bruidsparen die op zoek zijn naar een bijzondere trouw- en feestlocatie organiseert Toptrouwlocaties op zondag 30 september 2012 de Open Toptrouwlocatie Route. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen geïnteresseerden gratis bij een of meerdere van de ruim 325 locaties in heel Nederland terecht om inspiratie op te doen en vragen te stellen. NAUPAR zal in de Bataviahaven te Lelystad een of meerdere schepen openstellen voor toekomstige bruidsparen.

Bezoekers maken kans op champagne

Onder de stellen die naar aanleiding van het bezoek tijdens de Open Trouwlocatie Route een schip als trouw- en/of feestlocatie reserveren, wordt een fles Laurent Perrier ter waarde van € 102,- verloot. Iedereen die langskomt bij Restaurant Bataviahaven maakt kans op een dinerbon van € 50,-. En Toptrouwlocaties.nl verloot onder meer een trouwjurk bij een bekende bruidsmodewinkel in Amsterdam en een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-.

NAUPAR is de grootste aanbieder van trouwlocaties in Europa

Met een vloot van meer dan honderd traditionele zeilschepen is NAUPAR de grootste aanbieder van trouwlocaties in Europa. Op alle schepen kunnen paren elkaar onder volle zeilen officieel het jawoord geven. Door de vele schepen die op verschillende locaties op het IJsselmeer en de Waddenzee komen, zijn er legio trouwlocaties. Van majestueuze barken tot schilderachtige tjalken; zo is er voor elk bruidspaar een unieke invulling van de mooiste dag van hun leven.

Meer informatie over het boeken van een bruiloft op het water?

Bekijk de Stedemaeght, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij weten hoe zij deze dag voor jullie nog specialer kunnen maken.

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Trouwen op een driemaster I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest I 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie huwelijksdag