NAUPAR breidt aanbod trouwlocaties uit

Romantisch trouwen op een van de grootste driemasters van Nederland

Bij het live gaan van de nieuwe website op 13 augustus 2012., heeft NAUPAR het aanbod van trouwlocaties op het water uitgebreid met een nieuwe stad. Vanaf nu kunnen bruidsparen elkaar het jawoord geven aan boord van een authentiek schip gelegen in de haven van Harlingen, maar ook op het drooggevallen Wad in de Waddenzee.

Unieke trouwlocatie voor elk bruidspaar

Tot voor kort kon er in Harlingen alleen gelegen aan de kade van het oude centrum en de haven worden getrouwd aan boord van een schip, maar omdat de unieke trouwlocatie van het Wad de enthousiaste bruidsparen zo aansprak, heeft de gemeenteraad besloten dat men nu dus ook op open water en op het drooggevallen Wad van de Waddenzee in het huwelijk mag treden.

Trouwen aan boord van een schip

Dankzij deze verruiming van potentiƫle trouwlocaties kunnen bruidsparen met NAUPAR nu ook dus ook letterlijk in het huwelijksbootje stappen en uitvaren voor de trouwplechtigheid op het water. Schepen die als trouwlocatie dienen, voldoen uiteraard aan de door de gemeente gestelde voorwaarden.

Trouwen op open water

Schepen die vertrekken vanaf Stavoren en Lelystad bieden bruidsparen de mogelijkheid om op open water te trouwen. Daarnaast is er in veel gemeentes, zoals Waterland, Kampen en Lemmer gelegenheid om aan boord van een schip gelegen in de haven de huwelijksplechtigheid te laten voltrekken.

NAUPAR is de grootste aanbieder van trouwlocaties in Europa

Met een vloot van meer dan honderd traditionele zeilschepen is NAUPAR de grootste aanbieder van trouwlocaties in Europa. Op alle schepen kunnen paren elkaar onder volle zeilen officieel het jawoord geven. Door de vele schepen die op verschillende locaties op het IJsselmeer en de Waddenzee komen, zijn er legio trouwlocaties. Van majestueuze barken tot schilderachtige tjalken; zo is er voor elk bruidspaar een unieke invulling van de mooiste dag van hun leven.

Meer informatie over het boeken van een bruiloft op het water?

Bekijk de Stedemaeght, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij weten hoe zij deze dag voor jullie nog specialer kunnen maken.

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Trouwen op een driemaster I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest I 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie huwelijksdag