Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Trouwen

Varend of stilliggend in een sfeervolle haven rond het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee. Demogelijkheden aan boord van onze schepen zijn eindeloos en er is voldoende ruimteom er uw eigen draai en invulling aan geven. Zo kunt u al kiezen voor een klein feest vanaf 20 personen of, een groot feest met wel 150 personen. Wij helpen u graag bij het organiseren van deze bijzondere dag en kunnen aan boord van onze schepen van alles voor u regelen: van een sfeervolle ceremonie aan dek tot een spetterend feest onder de sterren met een DJ. En omdat sommige schepen ook over een bruidssuite beschikken, kunt u na het feest zelfs blijven slapen en de volgende morgen genieten van een champagneontbijt!Graag vullen wij de mooiste dag van uw leven met u in. Laat ons uw speciale wensen weten en wij gaan op zoek naar een passend schip voor een onvergetelijk trouwfeest. 

Huwelijksceremonie in de haven of midden op het IJsselmeer

Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties. Als u er voor kiest om stil te blijven liggen, kan de ceremonie op het ruime voordekplaatsvinden in een authentieke en romantische haven, zoals bijvoorbeeld Kampen, Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Marken, of Volendam. Na de huwelijksvoltrekking vaart u uit met de gasten voor een mooie vaartocht en aansluitend een feest.Of u stapt aan boord in een van deze plaatsen, gooit meteen de trossen los en geeft elkaar het ja-woord onder volle zeilen midden op het IJsselmeer, de Waddenzee of op de wateren rond Amsterdam. U krijgt dan in uw trouwboekje geen woonplaats maar coördinaten,zoals bijvoorbeeld 54” 52” 12”! Hoe origineel is dit?

NAUPAR regelt alles voor u: van ceremonie tot catering

Het zijn spannende tijden en wij nemen u graag wat stress uit handen. Zo kunnen wij u helpen bij het organiseren van deze bijzondere dag. Uw ceremonie, bruidstaart,  toostmoment, fotoshoot, receptie, buffet of uitgebreid diner,het feest, de band en een overnachting regelen wij tot in de puntjes voor u. Vraag naar onze speciale arrangementen en uitgebreide cateringmogelijkheden, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding op een schip.

Een schip van NAUPAR is de ideale trouwlocatie

NAUPAR beschikt over het grootste aanbod traditionele schepen. Met meer dan zestien verschillende vertrekhavens, verspreid over o.a. het IJsselmeer, Markermeer en aan de Waddenzee hoeft u nooit ver te rijden. Onze schepen bieden plaats aan groepen van 20 tot 150 personen en beschikken over comfortabele ruimtes, boven en onder dek. Bij mooi weer kunt u elkaar het ja-woord geven op het ruime voordek. In de bar en salon is voldoende zitruimte om met uw gasten te toosten, dineren en feesten tot in de late uurtjes. Waar u ook voor kiest bij NAUPAR bent u verzekerd van een onvergetelijke trouwdag op het water, waar u en de gasten nog lang over na zullen praten.

Voorwaarden om te trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan; hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.