• De absolute activiteiten top 3 voor bedrijfsuitjes op een schip

    Bedrijfsuitje top 3 activiteiten op een schip

    Een bedrijfsuitje op een schip is altijd leuk. Niet alleen vanwege de unieke sfeervolle locatie of centrale ligging in een van de 16 havens. Maar ook omdat er zoveel mogelijkheden zijn om iedereen te vermaken. Of jullie nu op zoek zijn naar een relaxed dagje uitwaaien, leuke activiteiten of een dagje teambuilding. Op een schip is heel veel mogelijk. Hieronder beschrijven we de drie favoriete activiteiten tijdens een bedrijfsuitje op een schip.

  • Een schip van NAUPAR: de ideale groepsaccommodatie op het water

    35% korting bij niet varen

    Wist u dat u de zeilschepen van NAUPAR ook kunt boeken als een stilliggende groepsaccommodatie? Uw korting kan wel oplopen tot 35% als u niet gaat varen. De groep stapt aan boord in een haven naar keuze en blijft gedurende een paar dagen in diezelfde haven liggen. Dit is handig, want alle mogelijke havens liggen op een centrale plek binnen diverse steden. Denk aan een (meerdaags) bedrijfsevenement, een vrijgezellenfeest in Volendam, een bruiloft of een weekendje weg met de familie.

  • Waar komt de naam Abel Tasman toch vandaan? NAUPAR legt uit

    Bijzondere datum vraagt om bijzondere trouwlocatie

    De Abel Tasman is een majestueus zeilschip. De stoere barkentijn is een unieke verschijning op het water en is voor vrijwel iedere gelegenheid (trouwerij, jubileumfeest, zakelijke evenementen, etc.) een ideale uitvalsbasis. Maar waar komt die naam Abel Tasman toch vandaan? NAUPAR duikt in het verleden van de ontdekkingsreiziger Abel Tasman.

  • Routesuggestie: bezoek Forteiland Pampus!

    Forteiland Pampus wordt al jarenlang door de schepen van NAUPAR bezocht. Of het nu in de vorm van een bedrijfsuitje is, of met een groep vrienden en/of familie aan boord van een eigen schip; het bijzondere eiland is zeer populair. Hier ziet u hoe soldaten vroeger leefden en werkten.

  • Haal meer uit uw bedrijfsuitje, ondanks de WKR!

    Bijzondere datum vraagt om bijzondere trouwlocatie

    Als werkgever mag je 1,2% van de totale fiscale loonsom van de organisatie aan vergoedingen en verstrekkingen besteden. Goed om te weten: hieronder valt óók uw bedrijfsuitje op het water. Toch zijn er manieren om meer uit uw bedrijfsuitje te halen. Wat uitleg, mogelijkheden en tips & tricks op een rijtje!