De absolute activiteiten top 3 voor bedrijfsuitjes op een schip

Een bedrijfsuitje op een schip is altijd leuk. Er zijn zoveel mogelijkheden om je te vermaken, dat er voor ieder team en voor alle relaties wel een leuke activiteit te verzinnen is. Is het gezelschap juist toe aan rust en is ontspanning het ultieme doel? Ook dat kan héél goed op onze schepen!

Laten we beginnen met de unieke drijvende locatie die een schip eigenlijk is. U kunt het schip ook gewoon aan de kade laten liggen. Het voordeel van een schip als locatie is dat het natuurlijk in de haven ligt, en dat is altijd een centrale, goed te bereiken plaats. Bovendien is het een karakteristiekere locatie dan een conferentiecentrum of een hotel. Maar onze schepen kunnen wél dienst doen als hotel, want ze zijn allemaal uitgerust met hutten, badkamers en een volledig ingerichte keuken.

1. Geniet, ontspan en kom helemaal tot rust

Ontspannen is heel makkelijk op een schip. Zoek een plaatsje in het zonnetje, voel de wind door uw haren en geniet. Van de stilte, het uitzicht, het klotsen van het water en het zachte klapperen van de zeilen. Het is de ultieme ontspanning en een dagje op een schip voelt daarom als een mini-vakantie.

2. Zeil actief mee

Medewerkers of relaties die niet de hele dag willen luieren, lezen en bijpraten, kunnen actief meezeilen. Want reken maar dat het een flinke fysieke inspanning kost om honderden vierkante meters zeil omhoog te hijsen! En wilt u als een ware kapitein aan het roer staan? De schipper gunt u deze kans zeker en vertelt u met plezier hoe u het schip op koers houdt.

3. Doe een GPS-spel, volg een workshop of boek een andere aansprekende activiteit

Voor gezelschappen die écht uitgedaagd willen worden, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zin in een spannend GPS-spel? Dat regelen we voor u. Behoefte aan een bootcamp in de haven voordat de tocht begint? Succes! Trek in goede koffie? Wij regelen de meevarende barista voor de workshop 'Koffie maken als een barista'. Liever een wat pittiger drankje? Dan is de workshop 'Cocktails maken' wellicht wat voor u. Uiteraard zorgen wij dat er dan een heuse cocktail-master aan boord is.

En verder? U kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Live muziek aan boord, een barbecue midden op het IJsselmeer, een historische stadswandeling in een pittoresk havenstadje, droogvallen op het Wad of overnachten op het schip en ’s nachts sterrenkijken met een gids van de Waddenvereniging. Het kan allemaal. En het mooiste is: u heeft er geen werk van, want wij regelen het tot in de puntjes.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, of vul nu het contactformulier in.