De absolute activiteiten top 3 voor bedrijfsuitjes op een schip

Bedrijfsuitje top 3 activiteiten op een schip

Een bedrijfsuitje op een schip is altijd leuk. Niet alleen vanwege de unieke sfeervolle locatie of centrale ligging in een van de 16 havens. Maar ook omdat er zoveel mogelijkheden zijn om iedereen te vermaken. Of jullie nu op zoek zijn naar een relaxed dagje uitwaaien, leuke activiteiten of een dagje teambuilding. Op een schip is heel veel mogelijk. Hieronder beschrijven we de drie favoriete activiteiten tijdens een bedrijfsuitje op een schip.

1. Genieten, ontspannen en helemaal tot rust komen

Ontspannen gaat vanzelf op een schip. Op het dek zijn voldoende comfortabele zitplekken, waar iedereen kan bijkletsen in het zonnetje met de wind door de haren. Onder het genot van een hapje en een drankje, kunnen jullie genieten van elkaars gezelschap, het uitzicht, het geruis van het water en het zachte klapperen van de zeilen. Niets hoeft, alles mag. Het ultieme dagje uit, dat eerder voelt als een mini-vakantie. Nog niet eerder kwamen jullie zo ontspannen weer terug op kantoor.

2. Volg een workshop of boek een andere aansprekende activiteit

Voor gezelschappen die ├ęcht uitgedaagd willen worden, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zin in een spannende bedrijfsregatta met een of twee schepen? Dat regelen we voor jullie. Liever een tripje maken naar de nieuwe eilandengroep de Marker Waddden of een educatieve zeiltocht maken door een windmolenpark? Geen probleem. Trek in goede koffie? Wij regelen de meevarende barista voor de workshop 'Koffie maken als een barista'. Liever een wat pittiger drankje? Dan is de workshop 'Cocktails maken' wellicht wat voor jullie. Uiteraard zorgen wij dat er dan een heuse cocktail-master aan boord is.

En verder? Je kunt het zo gek niet bedenken. Live muziek of een DJ aan boord, een barbecue midden op het IJsselmeer, een historische stadswandeling in een pittoresk havenstadje of droogvallen op het Wad. Het kan allemaal. Laat ons weten waar jullie voorkeur naar uitgaat en wij regelen het.

3. Actief meezeilen

Toch op zoek naar een uitje waarbij het team elkaar beter leert kennen en wordt gestimuleerd om samen te werken in een groep? Help de bemanning bij het zeilen. Reken maar dat het een flinke fysieke inspanning en de nodige teambuilding vergt om honderden vierkante meters zeil omhoog te hijsen! En wil er iemand als een ware kapitein aan het roer staan? Ook dat gunt de schipper iedereen, daarnaast vertelt hij met plezier hoe je het schip op koers houdt.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de verschillende schepen. Jullie kunnen kiezen voor een dagje uit op een stoere driemaster of meerdere dagen zeilen op een schip met comfortbale hutten, badkamers en een volledig ingerichte keuken. Of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen graag om van jullie bedrijfsuitje een onvergetelijk uitstapje te maken.

Meer lezen?

Zeilen en BBQ I Loveboat Summertime I Teambuilding Marker Wadden I Bedrijfsfeest Ibiza-style I Duurzaam bedrijfsfeest I Hoe kies ik een schip? I Save-the-date mailing I Tips voor succesvol event