Nieuwe exploitant renoveert historisch zeilschip Admiraal van Kinsbergen

Nieuwe exploitant Admiraal van Kinsbergen

Het iconische zeilschip, de Admiraal van Kinsbergen, heeft een nieuwe exploitant en stond de afgelopen winter op de werf voor een uitgebreide renovatie om het schip weer in topconditie te brengen. De prachtige driemastbarkentijn, die is gebouwd in 1891, kreeg onder andere nieuwe vloeren, de comfortabele tweepersoonshutten zijn voorzien van nieuwe matrassen en nieuw beddengoed, en de bar is uitgerust met een gloednieuwe biertap. Alles is in het werk gesteld om u maximaal comfort te bieden. Profiteer nu van 10% introductiekorting op het zeilseizoen 2024!

Mooie herinneringen en een geweldige zeilervaring

Het vijftig meter lange schip maakt deel uit van het Comitec Sailing Team: een groep eigenaren die hun liefde voor zeilen en traditionele platbodemschepen delen. Hun avontuur begon toen ze zelf meevoeren op een authentiek zeilschip. Hierna besloten ze om zelf onderdeel te worden van deze prachtige historie, waarbij ze samen mooie herinneringen creƫren voor hun gasten.

Ze begonnen met de Actia, waarmee ze schoolklassen en kerkgroepen een geweldige ervaring bieden. Daarnaast zijn ze bezig met de verbouwing van de Aquamarijn (voorheen Amalia), waarmee binnenkort gasten in een luxe omgeving worden ontvangen. En nu is daar de Admiraal van Kinsbergen bij gekomen.

Perfect voor bedrijfsfeesten, bruiloften en schooluitjes

Het zeilschip beschikt over vijftien comfortabele tweepersoonshutten, elk voorzien van een eigen douche, toilet en centrale verwarming. Dit maakt het schip ideaal voor groepen tot 30 personen die op zoek zijn naar wat extra privacy. Het is perfect geschikt voor bedrijfsfeesten, maar ook voor bruiloften, verjaardagen en andere speciale gelegenheden, waarbij er plaats is voor maximaal 85 daggasten.

Thuishaven Lelystad

De thuishaven van de Admiraal van Kinsbergen is Lelystad, net als van de andere schepen van Comitec Sailing. Deze haven heeft veel goede faciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar.

Het team van Comitec is nog op zoek naar een schipper voor de Admiraal van Kinsbergen.

Ook een keer mee zeilen met de Admiraal van Kinsbergen?

Bekijk de Admiraal van Kinsbergen, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden van een uitje op de Admiraal van Kinsbergen.

Meer lezen?

Organiseer een bedrijfsuitje op het waterMet deze tips wordt het een succesvol event I Tips voor organiseren uitje met familie I Vijf leukste bestemmingen aan het IJsselmeer I Mooie trouwdata I Handige inpaklijst voor weekendje weg I Leuke bestemmingen aan de Friese kust I Zo bepaal je een mooie route