Nieuwe video: ontdek de Stedemaeght!

Stedemaeght zeilend

Een van onze prachtige vlaggenschepen, de Stedemaeght, is sinds kort via een spiksplinternieuwe video online te zien. En dat is de moeite waard, want zo kunt u vanuit uw luie stoel de vele mogelijkheden van dit schip in alle rust online bekijken. Ook leuk om inspiratie op te doen voor een uitje of een feestje! Dus, start de video en… Welkom aan boord!

Paradepaartje van NAUPAR

De Stedemaeght is al jarenlang één van de drie vlaggenschepen van NAUPAR. Voor bijzondere gelegenheden is men aan boord van deze majestueuze verschijning dan ook aan het goede adres. Aan boord is ruimte voor 160 personen; de perfecte locatie voor een zakelijke bijeenkomst, een gezellig jubileumfeest, of een verjaardag. Daarnaast kunt u elkaar midden op het water het ja-woord geven… Romantisch!

Bekijk het zelf!

We kunnen u nog veel meer vertellen over de Stedemaeght, maar een beeld zegt meer dan duizend woorden. En dat geldt zeker voor dit koninklijk uitziende zeilschip, met haar stralend witte buitenkant en honderden vierkante meters zeil. Kijk, beleef en geniet!

Meer informatie over de Stedemaeght?

Bekijk de Stedemaeght, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen graag.

Meer lezen?

Bedrijfsuitje op een driemasterTrouwen op een driemaster I Jubileumfeest op de StedemaeghtVerschillende typen schepen I Het foodbook maakt u dag op het water compleet I Zo kies je het juiste schip I Tips voor organiseren uitje I Met deze tips wordt jullie bedrijfsuitje een succes