Wifi aan boord van de Stedemaeght

De Stedemaeght heeft sinds dit seizoen wifi aan boord! Skype met achtergebleven collega"s tijdens een zakelijke vergadering of zet uw trouwfoto"s direct online. Na de verbouwing van deprachtigeStedemaeght ishetimplementerenvanwifi ook zekereen goede keuze geweest van de eigenaar.

De Stedemaeght

Afgelopen winter is de imposante Stedemaeght verbouwd. Met name de verplaatsing van de bar en het aanbrengen van een nieuwe, professionele geluidsinstallatie zorgen voor een zicht- en hoorbaar verschil. Op de Stedemaeght bent u verzekerd van een unieke en onvergetelijke vaartocht. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of om een bruiloft: aan boord van de Stedemaeght wordt iedere gelegenheid een succes.

Wifi

De wifi-technologie maakt het mogelijk om op een korte afstand draadloos gegevens te versturen. Die korte afstand maakt deze techniek juist zo geschikt voor de Stedemaeght; er is geen internetkabel meer nodig en er kan waar dan ook aan boord van het schip worden gebruikgemaakt van internet.

De voordelen

Tijdens zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen brengt de beschikbaarheid vanwifi een groot voordeel. Zo kan er heel gemakkelijk iets worden opgezocht op internet of worden geskyped met achtergebleven collega"s op kantoor. De adembenemende Stedemaeght is tevens een populair trouwschip. Door het implementeren vanwifi aan boord vanhet schipkunnen de trouwfoto"s van hetkersverse koppel en de gasten direct online worden geplaatst. Kortom, het verkrijgen vanwifi aan boord van de Stedemaeghtbiedt ieder gezelschapeen immens voordeel.