Zorgeloos een paar dagen op pad

Vind je het ook zo"n gedoe? Je gaat een dagje uit of een weekendje weg en van te voren moet je eerst alle boodschappen in huis halen. Dat kan anders! Bij ons kunnen jullie zorgeloos genieten van de vaartocht, zónder dat jullie je bezig hoeven te houden met de boodschappen. En wel dankzij de cateringarrangementen van NAUPAR. Ontbijt, lunch, tussendoortjes en/of diner; jullie gaan compleet verzorgd op pad.

De catering van NAUPAR

Veel keuze, maar wel overzichtelijk; dát zijn de cateringarrangementen van NAUPAR. Wil je alleen catering voor overdag (ontbijt, lunch en tussendoortjes) of ga je voor de uitbreiding met diner? De keuze is aan jullie.

Dineren op een unieke locatie

Uit ervaring weten wij dat onze gasten graag uit eten gaan. Oók tijdens de vaartochten. Maar zeg nou zelf: een bijzonder diner aan dek, met de ondergaande zon als achtergrond, is niet te vergelijken met een maaltijd in een restaurant, toch? Bestel ook jullie diner bij NAUPAR en geniet van het gemak, de gezelligheid én de unieke setting.

Gezellig samen zijn

Tijdens de vaartocht in de watten worden gelegd en "samen dingen ondernemen" staat ook hoog op menig wensenlijstje. Heerlijk samen zeilen, kletsen én koken terwijl jullie gezellig bijkletsen. De cateringarrangementen van NAUPAR worden daarom standaard zonder kok worden aangeboden. Will je echt geen omkijken meer hebben naar de catering? Neem dan de kok gewoon wél mee aan boord.

Vega-varianten

We zien steeds vaker dat gasten kiezen voor vegetarisch. Daarom hebben we de cateringarrangementen aangevuld met Vega varianten. Op deze manier kunnen jullie optimaal genieten van een volledig verzorgde dagtocht op het water, zonder dat er niemand buiten de boot valt.

Willen jullie ook compleet verzorgd op pad?

Bekijk de cateringarrangementen van NAUPAR en maak je keuze!

Meer lezen?

Hoe kies je het juiste schipTips organiseren uitje op het water I 5 bestemmingen waar je de drukte kunt vermijdenHet Foodbook maakt je dag op het water compleet! I Zeilen BBQ en stappen I Uitwaaien op de Waddeneilanden I Zelf maken: Urker Kapkool I De aanlegborrel I Captain Cook kookboekje voor jeugdgroepen