Zorgeloos een paar dagen op pad

Lelystad, 7 februari 2017 – Vindt u het ook zo"n gedoe? U gaat een dagje of een weekendje weg en van te voren moet u eerst alle boodschappen in huis halen. Dat kan anders! Bij ons kunt u zorgeloos genieten van uw vaartocht, zónder dat u zich bezig hoeft te houden met de boodschappen. En wel dankzij de nieuwe cateringarrangementen van NAUPAR. Ontbijt, lunch, tussendoortjes en/of diner; u gaat compleet verzorgd op pad.

De catering van NAUPAR

Veel keuze, maar wel overzichtelijk; dát zijn de nieuwe cateringarrangementen van NAUPAR. Wilt u alleen catering voor overdag (ontbijt, lunch en tussendoortjes) of gaat u voor de uitbreiding met diner? De keuze is aan u.

Dineren op een unieke locatie

Uit ervaring weten wij dat onze gasten graag uit eten gaan. Oók tijdens de vaartochten. Maar zeg nou zelf: een bijzonder diner op het dek, met de ondergaande zon als achtergrond, is niet te vergelijken met een maaltijd in een restaurant, toch? Bestel uw diner bij NAUPAR en geniet van het gemak, de gezelligheid én de unieke setting.

Gezellig samen zijn

Onze gasten willen tijdens een vaartocht graag in de watten worden gelegd en "samen dingen ondernemen" staat ook hoog op menig wensenlijstje. Samen zeilen, kletsen én koken. Al kokend in de kombuis kletst u gezellig bij. De cateringarrangementen van NAUPAR worden daarom standaard zonder kok worden aangeboden. Wilt u echt geen omkijken meer hebben naar de catering? Neem de kok dan gewoon wél mee aan boord.

Wilt u ook compleet verzorgd op pad? Bekijk de cateringarrangementen van NAUPAR en maak uw keuze!