Op vakantie met de boot

Bent u op zoek naar een originele bootvakantie in Holland? Overweeg dan zeker onze authentieke zeilschepen. Aan boord heeft iedereen het naar zijn zin, zowel de enthousiaste zeilers als de relaxte levensgenieters. Dus gaat u tijdens uw bootvakantie Holland helpen met het hijsen van de zeilen, gezellig samen koken in de goed uitgeruste kombuis.
Of gaat u heerlijk genieten van het uitzicht op de prachtige omgeving? Het maakt niet uit, want het is vakantie!

Waarheen gaat de reis?

Zeilt u tijdens uw bootvakantie Holland het liefst naar de Waddeneilanden? U kunt dan misschien onderweg zeehonden spotten of met het schip droogvallen op het Wad en aan wal de mooiste fietstochten maken. Of vaart u graag op het IJsselmeer? Uiteindelijk maakt de bestemming vaak niet uit, omdat vooral de ervaring van het zeilen en het samenzijn met familie en/of vrienden het tot een geslaagde bootvakantie Holland maken!

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Top 3 vaargebieden

Meer informatie over zeilvakanties

Bootvakantie in Holland

NAUPAR verzorgt graag uw bootvakantie in Nederland

Stap aan boord van een tjalk of klipper en bepaal samen met de schipper waar de reis naar toe gaat. Laat u meevoeren door de wind, maak een ankerstop op het IJsselmeer voor een verfrissende zwempartij of kies voor gezellige havenstad zoals Enkhuizen, Hoorn of Volendam.

Altijd al een keer naar de Waddeneilanden willen zeilen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Niets zo leuk als met een eigen schip aankomen in Texel, Vlieland of Terschelling. Misschien spot u onderweg zelfs wel een paar zeehondjes die liggen te rusten op een bank. En, als het weer en getij gunstig is kunt u zelfs droogvallen op het Wad. Een unieke belevenis, die u een keer moet hebben meegemaakt.

Tijdens de zeiltocht kunt u aan boord lekker chillen, of de bemanning helpen bij het zeilen. En tijdens een vakantie is er aan wal ook genoeg te doen. U kunt er zelfs voor kiezen om een dagje langer in de haven te blijven liggen. Zodat u meer tijd heeft voor een leuke excursie, muzeumbezoek, wandeltocht, een bezoekje aan het strand of prachtig natuurgebied met een gehuurde fiets.

Zelf kokkerellen of catering bestellen?

Niets zo gezellig als samen koken in de vakantie. Alle schepen zijn voorzien van een goed uitgeruste keuken, waar u samen een heerlijke lunch, maaltijd, bfet of BBQ kunt voorbereiden. Liever niet koken tijdens de vakantie? Verwen uzelf en de rest van het gezelschap met de catering van NAUPAR. Dan komt er een echte kok aan boord, die bereidt wat u wilt.

Daarom een bootvakantie met NAUPAR

NAUPAR heeft al ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van zeilvakanties op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en kunt u bij een hele grote groep zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen of actief wilt meezeilen
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert u graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijke vakantie waar u nog lang over napraat