Op vakantie met de boot

Bent u op zoek naar een originele bootvakantie in Holland? Overweeg dan zeker onze authentieke zeilschepen. Aan boord heeft iedereen het naar zijn zin, zowel de enthousiaste zeilers als de relaxte levensgenieters. Dus gaat u tijdens uw bootvakantie Holland helpen met het hijsen van de zeilen, gezellig samen koken in de goed uitgeruste kombuis.
Of gaat u heerlijk genieten van het uitzicht op de prachtige omgeving? Het maakt niet uit, want het is vakantie!

Waarheen gaat de reis?

Zeilt u tijdens uw bootvakantie Holland het liefst naar de Waddeneilanden? U kunt dan misschien onderweg zeehonden spotten of met het schip droogvallen op het Wad en aan wal de mooiste fietstochten maken. Of vaart u graag op het IJsselmeer? Uiteindelijk maakt de bestemming vaak niet uit, omdat vooral de ervaring van het zeilen en het samenzijn met familie en/of vrienden het tot een geslaagde bootvakantie Holland maken!

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Top 3 vaargebieden

Meer informatie over zeilvakanties

Bootvakantie in Holland

NAUPAR verzorgt graag uw bootvakantie Holland

U zal aan boord veel plezier beleven, maar ook aan wal is er veel te doen. Onderneem leuke en interessante excursies, ga gezellig wandelen, fietsen of winkelen en bezoek prachtige natuurgebieden. Als u tijdens uw bootvakantie Holland graag zorgeloos geniet, laat door ons ook het busvervoer naar en van het schip verzorgen en zorg dat u voorafgaand bij NAUPAR een reisverzekering afsluit.

Zelf kokkerellen of catering bestellen?

Het is een hele opgave om tijdens het varen een maaltijd bereiden. Als het hard waait, dan staan de aardappels of de spaghetti schuin onder water! U kunt natuurlijk ook pas gaan koken als het schip stilligt in de haven. Het is in elk geval leuk om samen te doen en zelfs de afwas wordt gezellig! Geen huishoudelijke bezigheden tijdens bootvakantie Holland? Verwen uzelf en de rest van het gezelschap met de catering van NAUPAR. Dan komt er een echte kok aan boord, die bereidt wat u wilt.