Zeilvakantie op maat

De zeilvakantie kan beginnen! Fanatiek zeilen, de tijd nemen om een eiland te verkennen of droogvallen op het wad? Na een korte zeilinstructie gaan de trossen los en vaart het schip uit. Even heerlijk niets doen en genieten van de rust en de ruimte, maar ook actief meedoen als u daar zin in heeft. Een weekend, een midweek of een week. De keuze is aan u! Laat u zich inspireren door onze video's.

Eten op een zeilschip

“Aan tafel!” klonk nog nooit zo gezellig! Ga samen met uw gezelschap heerlijk ontbijten, lunchen en dineren aan dek van een authentiek zeilschip. Bereid gezamenlijk in de kombuis het heerlijkste eten of laat de catering door NAUPAR verzorgen. Ook het gemak van een boodschappenpakket behoort tot de mogelijkheden!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Top 3 vaargebieden

Zeilvakantie

Zeilvakantie 

De Nederlandse meren en Waddenzee lenen zich uitstekend voor een ontspannen zeilvakantie met het gezin, de hele familie of met een groep vrienden. Natuurlijk mogen ook de handen uit de mouwen worden gestoken: help met het hijsen van de zeilen en wie wil, mag aan het roer staan. Met welk gezelschap u ook op pad gaat, dit wordt hoe dan ook een onvergetelijke vakantie. 

Het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese Meren

Zet u koers richting het weidse IJsselmeer of worden het toch de prachtige Waddenzee of de Friese Meren? Ontdek de sfeervolle havensteden rondom het IJsselmeer of val droog op een Wad en geniet van de prachtige natuur. De mogelijkheden zijn eindeloos en juist dát maakt een zeilvakantie zo leuk! U kiest wat het beste bij u en uw gezelschap past.

Catering

Tijdens uw zeilvakantie aan boord van een van onze authentieke zeilschepen zijn er diverse cateringmogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om samen met uw gezelschap te kokkerellen in de scheepskeuken, maar ook een uitgebreide barbecue aan dek is een optie. Liever niet zelf aan het werk? Profiteer dan van onze cateringarrangementen of bestel een luxe boodschappenpakket.

Gerelateerde pagina's

Zeilvakantie Holland
Vakantie Waddenzee
Zeiltocht IJsselmeer
Familiedag
Familievakantie Holland
Varen Waddenzee