Zeilvakantie op maat

Lekker zeilen, een waddeneiland verkennen of droogvallen op het Wad? Laat de zeilvakantie maar beginnen.

Na een korte zeilinstructie gaan de trossen los en vaart het schip uit. Even heerlijk niets doen en genieten van de rust en de ruimte, maar ook actief meedoen als u daar zin in heeft.

Een weekend, een midweek of vakantie. De keuze is aan u! Laat u inspireren door onze video.

Een drijvend vakantiehuis

Een traditioneel zeilschip is de ideale accommodatie voor uw zeilvakantie. De schepen beschikken over:

- een sfeervol dagverblijf
- comfortabele hutten en meerdere douches en wc's
- een goed ingerichte keuken
- een gezellig dek met plaats voor iedereen

Met een schip heeft u alle gemakken van een vakantiehuis, maar dan op het water! En, u ligt elke dag in een andere omgeving.

Alle traditionele zeilschepen voor een zeilvakantie

Bekijk alle

Ontdek deze vaargebieden tijdens uw zeilvakantie

Bekijk alle

Populaire blogs over familievakanties

Bekijk alle

Zeilvakantie

Op zoek naar een unieke vakantie in Nederland? Boek een zeilvakantie op een traditioneel zeilschip en beleef een onvergetelijke vakantie met uw gezin, familie of een groep vrienden. Tijdens een zeilvakantie op de Nederlandse wateren bent u er even helemaal tussen uit. Daarnaast zijn de mogleijkheden op een schip eindeloos. Of u nu wilt zeilen, een dagje in de haven of op een ankerplek wilt blijven liggen. Bespreek uw wensen met de schipper en hij laat u de mooiste plekjes aan het water zien. 

Het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese Meren

Zet u koers naar een van de gezellige havenstadjes aan het IJsselmeer, de Friese meren of vaart u liever naar een van de Waddeneilanden? Tijdens uw vakantie kunt u met een schip alle kanten op en de verschillende vaargebieden zelfs combineren. En elk vaargebied heeft een eigen karakter, natuur en leuke activiteiten aan de kant. En juist dát maakt een zeilvakantie in Nederland zo leuk! 

Catering en/of boodschappen nodig?

Tijdens uw zeilvakantie aan boord van een van onze authentieke zeilschepen zijn er diverse cateringmogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om samen met uw gezelschap zelf te kokkerellen in de scheepskeuken. Een uitgebreide barbecue aan dek is ook een optie. Of u profiteert van onze cateringarrangementen en het gemak van een boodschappenpakket! “Aan tafel!” klonk nog nooit zo gezellig.

Over NAUPAR

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens

Gerelateerde pagina's

Gezinsvakantie in Nederland I Schip huren zonder schipper I Familievakantie in HollandZeilvakantie Holland I Vakantie Waddenzee I Zeiltocht IJsselmeer I Familiedag I Varen Waddenzee I Droogvallen op het Wad