Onvergetelijke zeilvakantie in Holland

Op zoek naar een heerlijke vakantie? Dan is een zeilvakantie Holland een uitstekend idee!

De combinatie van ontspanning, schitterende natuur, historische havenplaatsen en de mooie Waddeneilanden staan garant voor een onvergetelijke zeilvakantie in Holland.

Een weekend, een midweek, korte of lange vakantie, de keuze is aan u!

IJsselmeer, Waddeneilanden of Friese meren?

Wilt u ’s avonds afmeren bij een pittoresk stadje aan het IJsselmeer of de Friese meren? Of zeilt u liever naar één van de Waddeneilanden? Met een schip kunt u alle kanten op en hoeft u niet te kiezen!

Het zeilschip is hotel, vervoermiddel en fun in een. Tijdens een zeilvakantie komt u helemaal tot uzelf en kunt actief meehelpen of lekker luieren en genieten van de rust en de ruimte om u heen.

Traditionele zeilschepen voor een zeilvakantie in Holland

Bekijk alle

Populaire blogs over familievakanties

Bekijk alle

De vaargebieden die u kunt ontdekken tijdens uw zeilvakantie in Holland

Bekijk alle

Zeilvakantie in Holland

Zeilvakantie in Holland: een unieke belevenis

Er is van alles te beleven op een zeilschip tijdens een zeilvakantie in Holland. U kunt hoppen van eiland naar eiland, zeehonden spotten en als het weer en het getij het toelaat, met het schip zelfs droogvallen op een wad en bij laag water wandelen over de bodem van de zee! Maar u kunt ook op het IJsselmeer of de Friese meren blijven en van de eene plaats naar de andere varen. Of aanleggen bij een onbewoond eilandje, zwemmen en 's avonds onder een prachtige sterrenhemel een kampvuur bouwen. Niets zo afwisslend als een zeilvakantie op een schip. Vertel de schipper u wensen en hij vaart u naar de mooiste plekjes aan het water.  

Ruime keuze bij NAUPAR

Bij NAUPAR kunt u allerlei soorten traditionele zeilschepen huren voor een geslaagde zeilvakantie Holland. Variërend van grote luxe zeilschepen met veel comfort tot wat kleinere schepen. U kunt met een groep een heel schip boeken dat bij u past. Of misschien wilt u juist zonder schipper op pad? Huur dan een bareboat, een kleine platbodem, zonder schipper.

Boodschappen nodig?

Geen ruimte meer in de auto of tijd om zelf boodschappen te doen? Laat NAUPAR de boodschappen voor u doen. Wij bezorgen ze voor vertrek bij u aan boord. Lekker makkelijk en u hoeft niet te sjouwen. Zo is het op dag 1 al vakantie voor iedereen!

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Schepen inclusief schipper en bemanning (vanaf 6 personen)
  • Schepen zonder schipper (vanaf 4 personen)
  • 16 verschillende vertrekhavens

Gerelateerde pagina's

Gezinsvakantie in NederlandZeilvakantie I Vakantie Waddenzee I Zeiltocht IJsselmeer I Familiedag I Familievakantie Holland I Varen Waddenzee I Schip huren zonder schipper I Familievakantie I Droogvallen op het Wad