Onvergetelijke zeilvakantie in Holland

Op zoek naar een heerlijke vakantie? Dan is een zeilvakantie Holland een uitstekend idee!

De combinatie van ontspanning, schitterende natuur, historische havenplaatsen en de mooie Waddeneilanden staan garant voor een onvergetelijke zeilvakantie in Holland.

Een weekend, een midweek, korte of lange vakantie, de keuze is aan u!

IJsselmeer, Waddeneilanden of Friese meren?

Wilt u ’s avonds afmeren bij een pittoresk stadje aan het IJsselmeer of de Friese meren? Of zeilt u liever naar één van de Waddeneilanden? Met een schip kunt u alle kanten op en hoeft u niet te kiezen!

Het zeilschip is hotel, vervoermiddel en fun in een. Tijdens een zeilvakantie komt u helemaal tot uzelf en kunt actief meehelpen of lekker luieren en genieten van de rust en de ruimte om u heen.

Traditionele zeilschepen voor een zeilvakantie in Holland

Bekijk alle

Populaire blogs over familievakanties

Bekijk alle

De vaargebieden die u kunt ontdekken tijdens uw zeilvakantie in Holland

Bekijk alle

Meer informatie over zeilvakanties

Zeilvakantie in Holland

Zeilvakantie in Holland: een unieke belevenis

Er is van alles te beleven op een zeilschip tijdens een zeilvakantie in Holland. U kunt hoppen van eiland naar eiland, zeehonden spotten en als het weer en het getij het toelaat, met het schip zelfs droogvallen op een wad en bij laag water wandelen over de bodem van de zee! 

Maar u kunt ook op het IJsselmeer of de Friese meren blijven en van de eene plaats naar de andere varen. Of aanleggen bij een onbewoond eilandje, zwemmen en 's avonds onder een prachtige sterrenhemel een kampvuur bouwen. Niets zo afwisselend als een zeilvakantie op een schip. Vertel de schipper u wensen en hij vaart u naar de mooiste plekjes aan het water.  

Ruime keuze bij NAUPAR

Bij NAUPAR kunt u allerlei soorten traditionele zeilschepen huren voor een geslaagde zeilvakantie Holland. Variërend van grote luxe zeilschepen met veel comfort tot wat kleinere schepen. U kunt met een groep het schip boeken dat bij u past.

Catering nodig?

Wilt u zorgeloos genieten tijdens uw vakantie? Maak dan gebruik van de handige cateringarrangementen. Lekker makkelijk, u meer tijd voor elkaar en het is nog lekker ook. Zo is het op dag 1 al vakantie voor iedereen!

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van zeilvakanties op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

  • heeft u een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • bieden we schepen inclusief schipper en bemanning (vanaf 12 personen)
  • bieden we tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen of actief wilt meezeilen
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert het u graag
  • kunt u kiezen uit 16 verschillende vertrekhavens
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijke zeilvakantie waar uw familieleden en/of vrienden nog lang over napraten