Onvergetelijke zeilvakantie in Holland

Op zoek naar een heerlijke vakantie? Dan is een zeilvakantie Holland een uitstekend idee! De combinatie van ontspanning, schitterende natuur, historische havenplaatsen en de mooie Waddeneilanden staan garant voor een onvergetelijke zeilvakantie in Holland. Een weekend, een midweek of een week, de keuze is aan u!

Waddeneilanden of IJsselmeer?

Lekker vakantie vieren, heerlijk luieren en genieten van de rust en de ruimte. Tijdens een zeilvakantie in Holland komt u helemaal tot uzelf. U vaart op een sfeervol historisch zeilschip dat gelijk uw hotel als uw vervoermiddel is. Wilt u ’s avonds afmeren bij een pittoresk stadje aan het IJsselmeer of bezoekt u liever één van de Waddeneilanden?

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Top 3 vaargebieden

Zeilvakantie in Holland

Zeilvakantie Holland is een unieke belevenis

Er is van alles te beleven tijdens een zeilvakantie Holland: Eilandhoppen, zeehonden spotten of historische havenplaatsen bezoeken. En als het getij het toelaat, kunt u met het schip droogvallen op een wad en lekker barbecueën op uw eigen privéstrand.

Ruime keuze bij NAUPAR

Bij NAUPAR kunt u allerlei soorten zeilschepen huren voor een geslaagde zeilvakantie Holland. Variërend van grote luxe zeilschepen met veel comfort tot wat kleinere schepen. U kunt met een groep een heel schip boeken dat bij u past. Of misschien wilt u er juist alleen of met z’n tweetjes even tussen uit? Dan kunt u een plekje aan boord van een georganiseerde individuele reis boeken.

Gerelateerde pagina's

Zeilvakantie
Vakantie Waddenzee
Zeiltocht IJsselmeer
Familiedag
Familievakantie Holland
Varen Waddenzee