Vakantie op de Waddenzee

Geniet van de schitterende natuur, van de wind in uw haren en de geur van de zilte zeelucht. Misschien spot u onderweg nog wel een zeehond! Wilt u een weekend weg met vrienden, hebt u een familie- of bedrijfsuitje, een schoolweek op het water welke reden uw vakantie Waddenzee ook heeft, het wordt vast een groot succes dankzij de prachtige schepen van NAUPAR.

Lekker samen zeilen

Neem plaats aan dek voor een gezellig gesprek of geniet in alle rust van het weidse uitzicht. Voor wie liever actief bezig is, er kan worden geholpen met het hijsen van de zeilen. Mocht het onverhoopt wat minder mooi weer zijn, dan verblijft u ook erg fijn benedendeks in de kajuit. Geniet van een heerlijk maal dat u zelf hebt bereid in de goed uitgeruste keuken of dat volledig is verzorgd via de cateringservice van NAUPAR. Bij een vakantie Waddenzee overnacht u altijd in een comfortabele hut, zodat u de volgende dag uitgerust weer wakker wordt.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Vakantie op de Waddenzee

Hoe gaat u varen?

Duurt uw vakantie Waddenzee een (lang) weekend, een midweek of week? U zal hoe dan ook zeker genieten van uw verblijf! Ieder zeilschip biedt u een andere ambiance en mate van comfort, daarom vindt u bij NAUPAR altijd een schip dat bij uw wensen past. NAUPAR biedt de grootste verscheidenheid aan traditionele zeilschepen; van vorstelijke schoeners en weelderige barkentijnen tot stoere klippers en sportieve tjalken. Voor elk gezelschap een geschikt verblijf.

Catering tijdens uw vakantie Waddenzee

Wilt u tijdens uw vakantie Waddenzee in de goed uitgeruste kombuis gezamenlijk een smakelijke maaltijd bereiden? Of houdt u zich liever vooral bezig met het zeilen of bijpraten met uw gasten? Kies dan bij boeking uit een van onze vele cateringarrangementen en laat NAUPAR uw catering verzorgen.

Vakantie op overige Nederlandse wateren

Een vakantie Waddenzee is maar een van de vele mogelijkheden op een zeilschip van NAUPAR. U kunt namelijk ook gaan zeilen op het IJsselmeer, Markermeer, de Friese Meren en op de Kop van Overijssel. NAUPAR heeft zestien verschillende afvaarthavens, dus u vindt zeker een vertrekplaats bij u in de buurt. Start uw zeiltocht in Hoorn, Kampen, Enkhuizen, Lelystad, Monnickendam of Amsterdam. Maar uw vakantie Waddenzee begint natuurlijk in Harlingen!

Gerelateerde pagina's

Zeilvakantie Holland
Zeilvakantie
Vakantie Waddenzee
Familiedag
Familievakantie Holland
Varen Waddenzee