Veerdienst van Enkhuizen naar Urk

Na het succes vanaf 2011 gaat de Willem Barentsz ook in 2016 een veerdienst onderhouden tussen Enkhuizen en Urk. Dit is een mooie kans voor iedereen die altijd al eens met een groot traditioneel zeilschip een dagje wilde varen!

De Willem Barentsz

De Willem Barentsz werd in 1931 te water gelaten. In 1988 is het schip omgebouwd tot een luxe dagtochtenschip en werd het de eerste officiële trouwlocatie op het water. Met haar vele zeilen, spierwitte uiterlijk en teakhouten opbouw is de Willem Barentsz een majestueuze verschijning.

Veerdienst Enkhuizen Urk

Vanaf 23 juli tot en met 25 augustus 2018 gaat de Willem Barentsz voor het 10e jaar de veerdienst onderhouden tussen Urk en Enkhuizen. Dit is een mooie kans voor iedereen die altijd al eens met een groot traditioneel zeilschip een dagje wilde varen!

De Willem Barentsz

De Willem Barentsz werd in 1931 te water gelaten. In 1988 is het schip omgebouwd tot een luxe dagtochtenschip en werd het de eerste officiële trouwlocatie op het water. Met haar vele zeilen, spierwitte uiterlijk en teakhouten opbouw is de Willem Barentsz een majestueuze verschijning. Kijk voor meer informatie over de Willem Barentsz op www.naupar.nl/schip/willem-barentsz

Gerelateerde pagina's

Dagje weg