Vergaderlocatie Amsterdam

In Amsterdam biedt NAUPAR u een unieke vergaderlocatie. De schepen van NAUPAR kunt u huren vlakbij het centrum van Amsterdam. Zo maakt u van bijvoorbeeld die ene belangrijke vergadering een succes. Want op een bijzondere locatie als een schip kunt u even helemaal ongestoord werken.
En wanneer het programma ook nog tijd over laat om een stukje te zeilen, zult u zien dat er een fris en hecht team van boord gaat!

Vergaderen op een schip

Vergaderen op een schip is bijzonder door meerdere redenen. Niemand kan weggeroepen worden en toch is de sfeer informeel en ongedwongen. Maar daarnaast is een schip natuurlijk meer dan een vergaderlocatie. U kunt er voor kiezen om in de haven van Amsterdam stil te blijven liggen, maar u kunt ook uitvaren en een rustige plek op het water uitkiezen.

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor vergaderingen

Meer informatie over vergaderlocaties

Vergaderlocatie in Amsterdam

Meerdaags vergaderen in Amsterdam

Soms heeft u meer tijd nodig dan één dag. Bij NAUPAR vindt u in Amsterdam de perfecte omgeving voor uw vergadering en met het totaalpakket heeft u nergens omkijken naar. Het totaalpakket houdt in: Hotel(schip), vervoer, culinaire verzorging en vergaderruimte met alle AV apparatuur. Na een intensieve vergadersessie kunt u even helemaal uit te waaien tijdens een ontspannen zeiltocht. In het ruime dagverblijf kunt u 's avonds ontspannen; onder het genot van lekkere hapjes en drankjes is het tijd voor een goed gesprek. Aan het eind van de dag komt men in de comfortabele hutten goed tot rust. Zo is men de volgende dag weer fit voor een nieuwe dag vol productieve gesprekken!

Meer vergaderlocaties in Nederland

Behalve een vergaderlocatie in Amsterdam, biedt NAUPAR u ook vergaderlocaties in andere steden rondom het IJsselmeer. Zo kunt u al vergaderen in onder andere Kampen, Almere, Enkhuizen, Hoorn, Harlingen, Muiden en Lelystad. Kies ervoor om op het IJsselmeer te vergaderen en laat u inspireren door de weidse uitzichten.