Zoekt u een vergaderlocatie in Friesland?

NAUPAR biedt een unieke locatie bij u in de buurt! De schepen van NAUPAR kunnen aanleggen in een haven bij u in de buurt. Aan boord kunt u zich helemaal concentreren op die belangrijke vergadering.
In een inspirerende omgeving als dat van een schip kunt u even helemaal ongestoord werken.

In de haven of varen

U heeft zelf de keus waar u uw vergaderlocatie huurt. Het schip kan één van de havens van Friesland blijven liggen zodat iedereen aan en van boord kan gaan wanneer dat gewenst is. U kunt er ook voor kiezen om uit te varen en op een rustig plekje voor anker te gaan.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor vergaderingen

Meer informatie over vergaderlocaties

Vergaderlocatie in Friesland

Bijzondere vergaderlocatie

Vergaderen aan boord van een schip is bijzonder door meerdere redenen. Niemand kan weggeroepen worden en toch is de sfeer informeel en ongedwongen. Als het programma daar ruimte voor biedt, kunt u na de vergadering de zeilen hijsen en de wateren in en bij Friesland verkennen. Onder het genot van een verfrissend drankje kunt u ontspannen napraten over de verrichte zaken.

Meerdaags vergaderen in Friesland

Soms heeft u meer tijd nodig dan één dag. Bij NAUPAR vindt u in Friesland de ideale locatie voor uw vergadersessies. NAUPAR biedt u voor uw meerdaagse vergadering een totaalpakket, waarmee u nergens meer omkijken naar heeft: hotel(schip), vervoer, culinaire verzorging en vergaderruimte met alle AV apparatuur.