Waarom vergaderen op een schip?

Weg van de dagelijkse sleur en werkzaamheden. Volledige concentratie op het onderwerp van de meeting of presentatie. Niemand kan worden weggeroepen. En toch is de sfeer informeel en ongedwongen.

Geen spanningen, iedereen is volledig bij de les. Een heerlijke lunch is een welkome onderbreking en gedurende de middag zijn er drankjes en hapjes.

Door heel Nederland

Zoekt u een vergaderlocatie in Lelystad, Kampen, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Stavoren, Lemmer, Harlingen, Volendam, Den-Oever, Franeker, Makkum, Muiden of liever midden op het IJsselmeer? Het enige dat verandert, is het uitzicht om u heen. En die weidse uitzichten zijn nou juist zo inspirerend. De beslotenheid van het schip zorgt ervoor dat u ongestoord kunt werken. Als het vergaderprogramma ruimte biedt om ook nog lekker actief te gaan zeilen, zult u merken dat er een fris en hecht team van boord gaat. Zo'n effectieve vergaderdag heeft u zelden gehad!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor vergaderingen

Meer informatie over vergaderlocaties

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Een schip als vergaderlocatie

Is een dag niet voldoende?

Soms is één dag niet voldoende. NAUPAR biedt u een uitstekende omgeving voor uw meerdaagse bijeenkomsten, zoals een vergadering of training. Ons totaalpakket houdt in: Hotel(schip), vervoer, culinaire verzorging en vergaderruimte met alle AV apparatuur. Met de vergaderarrangementen neemt u echt de tijd voor elkaar.

Na een intensieve dag vergaderen kunt u 's avonds in het ruime dagverblijf ontspannen; onder het genot van lekkere hapjes en drankjes is het tijd voor een goed gesprek. Tegen het eind van de avond zoekt men moe maar voldaan de comfortabele hutten op. Een heerlijk bed zorgt voor een goede nachtrust. De volgende dag fit weer op voor een nieuwe dag vol productieve gesprekken!

NAUPAR maakt het u graag gemakkelijk

NAUPAR neemt graag de organisatie van u over. Zo kunt u met de inhoud bezig zijn. Wij werken samen met professionele cateraars die graag de catering voor u verzorgen. Van een eenvoudige maaltijd tot culinaire verwennerij, alles is mogelijk.