Zoekt u een vergaderlocatie in Hoorn?

Kom dan eens aan boord bij NAUPAR. De schepen zijn een unieke locatie waar u eens even helemaal ongestoord kunt werken. Wanneer er tijd voor is kunt u na een productieve dag uitvaren om eens even helemaal uit te waaien.
In de haven of op open water vergaderen
Tijdens uw vergadering kan het schip in de haven van Hoorn blijven liggen, maar u kunt er ook voor kiezen uit te varen en op een rustige plek voor anker te gaan.

Vergaderen op een schip is uniek.

Niemand kan weggeroepen worden en toch is de sfeer ongedwongen. In zo'n inspirerende omgeving komt u tot inzichten en overeenkomsten. Als na een intensieve vergadering ook nog de zeilen gehesen worden voor een mooie vaartocht, zult u zien dat er een hecht team van boord gaat!

Populaire schepen met opstaphaven Hoorn

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor vergaderingen

Meer informatie over vergaderlocaties

Vergaderlocatie in Hoorn

Meerdaags vergaderen in Hoorn

Soms is één dag niet genoeg. NAUPAR biedt u een totaalpakket, waarmee u gemakkelijk een meerdaagse bijeenkomst in Hoorn organiseert. Hotel(schip), vervoer, culinaire verzorging en vergaderruimte met alle AV apparatuur. Alles is geregeld, zodat u zich alleen met de zaken bezig hoeft te houden. Na een intensieve vergadersessie kunt u even helemaal uit te waaien tijdens een ontspannen zeiltocht. In het ruime dagverblijf kunt u 's avonds ontspannen; onder het genot van lekkere hapjes en drankjes is er tijd voor een goed gesprek. In de comfortabele hutten komt men helemaal tor rust, zodat de volgende dag iedereen weer fris is voor nieuwe, productieve gesprekken!

Meer vergaderlocaties in Nederland

Niet alleen in Hoorn vindt u de bijzondere vergaderlocaties van NAUPAR. Ook in andere steden rondom het IJsselmeer, zoals Kampen, Almere, Amsterdam, Enkhuizen, Harlingen, Muiden en Lelystad kunt u aan boord komen voor uw vergadering. Vaar uit en vergader midden op het IJsselmeer voor inspirerende, weidse uitzichten.