Perfecte vergaderlocatie in Overijssel

Bent u op zoek naar de perfecte vergaderlocatie in Overijssel? Aan boord van de schepen van NAUPAR vindt u in Kampen een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Aan boord kan iedereen ongestoord werken en zich helemaal concentreren op de zaken.

Stilliggen of zeilen

U bepaalt zelf waar u uw vergaderlocatie huurt. Het schip kan in Overijssel in de haven van Kampen voor u afmeren. U kunt aan boord vergaderen terwijl het schip in de haven blijft liggen, zodat iedereen aan en van boord kan gaan wanneer dat gewenst is. Het leuke van een schip als vergaderlocatie is dat u ook er voor kunt kiezen uit te varen en op een rustig plekje voor anker te gaan. De inspirerende omgeving en weidse uitzichten zullen leiden verrassende inzichten.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor vergaderingen

Meer informatie over vergaderlocaties

Vergaderlocatie in Overijssel

Het schip, meer dan een vergaderlocatie

Aan boord van een schip wordt uw vergadering pas echt productief; een informele en ongedwongen sfeer en toch de focus voor de zaken. Tijdens een pauze kunt u aan dek even lekker uitwaaien, zodat u daarna weer fris verder vergadert. Als het programma daar ruimte voor biedt, kunt u na de vergadering de zeilen hijsen en de wateren in Overijssel verkennen. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u ontspannen napraten over de verrichte zaken.

Meerdaags vergaderen in Overijssel

Sommige vergaderingen hebben meer tijd nodig dan één dag. De schepen van NAUPAR zijn ook de ideale vergaderlocatie voor uw meerdaagse sessies in Overijssel. Voor uw meerdaagse vergadering biedt NAUPAR een totaalpakket waarmee u nergens meer omkijken naar heeft. Hotel(schip), vervoer, culinaire verzorging en vergaderruimte met alle AV apparatuur; alles is voor u verzorgd.