Perfecte vergaderlocatie in Muiden

Bent u op zoek naar de perfecte vergaderlocatie in Muiden? In de haven van Muiden biedt NAUPAR u een unieke locatie. Aan boord van een schip wordt uw zakelijke bijeenkomst zeker een succes.

Niemand kan worden weggeroepen en de inspirerende locatie zorgt voor verhelderende inzichten. Wanneer u dat wenst kan er aan het eind van de dag nog uitgevaren worden voor een gezellige borrel op het water.

Heisessie op het water of in de haven

U kunt in Muiden vergaderen op verschillende locaties vergaderen met NAUPAR. Het schip van uw keus kan afmeren in de haven waar het blijft liggen voor uw vergadering. Iedereen kan aan en van boord gaan wanneer men dat wenst.

Wanneer u een echt inspirerende omgeving wenst, kunt u er ook voor kiezen uit te varen en midden op het water, omringd door weidse uitzichten, vergaderen.

Populaire schepen met opstaphaven Muiden

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor vergaderingen

Meer informatie over vergaderlocaties

Vergaderlocatie in Muiden

Even weg uit de gebruikelijke kantooromgeving en in een compleet andere omgeving vergaderen? Organiseer uw heisessie of vergadering met relaties op een tradtioneel zeilschip. Deze bijzondere setting, met sfeervolle vergaderuimte, ligt in een prachtige omgeving, waar u samen in een ongedwongen sfeer kunt vergaderen, ontspannen en nieuwe ideeën kunt op doen.  

Een dag vergaderen in Muiden

Een schip in de haven van Muiden is ideaal voor een vergaaderdag; makkelijk bereikbaar, u kunt ongestoord vergaderen en heeft alle faciliteiten bij de hand. Dat alles in een mooie omgeving die in de pauzes voor extra inspiratie zorgt, waardoor er nieuwe ideeën ontstaan. Indien gewenst verzorgen we uw ontbijt, lunch, diner of buffet, zodat u op een plek kunt blijven. En u kunt de vergadering aflsuiten met een ontspannen vaartocht en gezellige borrel of BBQ op het water. Zo heeft u alles op een locatie en hoeft u verder niets te regelen.

Meerdaags vergaderen in Muiden

Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat een intensief overleg soms meer tijd nodig heeft dan één dag. Bij NAUPAR kunt u in Muiden ook een meerdaagse vergadering organiseren op een historisch schip met slaapaccommodatie. Aan boord vindt u niet alleen de perfecte omgeving voor uw vergadering. U heeft in deze ontspannen omgeving ook meerdere hotelkamers aan boord, zo hoeft u niet een aparte hotelaccommodatie te zoeken.

Boek uw hotel(schip), vervoer, culinaire verzorging en vergaderruimte met alle AV apparatuur in één en u heeft nergens meer naar om te kijken. Na een intensieve vergadersessie kunt u lekker uitwaaien tijdens een ontspannen zeiltocht over het Markermeer, of u blijft liggen en praat gezellig bij in de knusse salon. Aan het einde van de vergaderdag komt u in de comfortabele hutten goed tot rust voor een nieuwe dag vol productieve gesprekken!

Stilliggen of vergaderen op het Markermeer

Waar wilt u vergaderen? U heeft met een schip meerdere keuzes. Zo kunt u bijvoorbeeld vergaderen terwijl u stilligt in de haven van Muiden. Maar u kunt er ook voor kiezen om uit te varen en te vergaderen midden op het Markermeer. Of u combineert beide mogelijkheden en gaat eerst vergaderen in de haven en daarna het water op om samen met uw collega's of relaties uit te waaien en nieuwe inspiratie op te doen. Wilt u er iets bijzonders van maken? Combineer uw zeiltocht met een bezoek aan het Forteiland Pampus of ga midden op het water stilliggen voor een informele borrel met hapjes of BBQ. 

Meer vergaderlocaties in Nederland

NAUPAR biedt u behalve een vergaderlocatie in Muiden ook in andere steden rondom het Markermeer en IJsselmeer zo’n bijzondere locatie. Zo kunt u ook vergaderen in onder andere Kampen, Almere, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Harlingen, of Lelystad.