Perfecte vergaderlocatie in Muiden

Bent u op zoek naar de perfecte vergaderlocatie in Muiden? In de haven van Muiden biedt NAUPAR u een unieke locatie. Aan boord van een schip wordt uw zakelijke bijeenkomst zeker een succes.
Niemand kan worden weggeroepen en de inspirerende locatie zorgt voor verhelderende inzichten. Wanneer u dat wenst kan er aan het eind van de dag nog uitgevaren worden voor een gezellige borrel op het water.

Midden op het water of in de haven

U kunt in Muiden vergaderen op verschillende locaties vergaderen met NAUPAR. Het schip van uw keus kan afmeren in de haven waar het blijft liggen voor uw vergadering. Iedereen kan aan en van boord gaan wanneer men dat wenst. Wanneer u een echt inspirerende omgeving wenst, kunt u er ook voor kiezen uit te varen en midden op het water, omringd door weidse uitzichten, vergaderen.

Populaire schepen met opstaphaven Muiden

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor vergaderingen

Vergaderlocatie in Muiden

Meerdaags vergaderen in Muiden

Een intensief overleg heeft soms meer tijd nodig dan één dag. Met NAUPAR kunt u in Muiden in ontspannen sfeer uw meerdaagse vergadering organiseren. Aan boord vind u niet alleen de perfecte omgeving voor uw vergadering; met meerdere hotelkamers aan boord, hoeft u niet een aparte hotelaccommodatie te boeken. Boek uw hotel(schip), vervoer, culinaire verzorging en vergaderruimte met alle AV apparatuur in één en u heeft nergens meer omkijken meer naar! Na een intensieve vergadersessie kunt u even helemaal uit te waaien tijdens een ontspannen zeiltocht, in de salon kan men in alle rust samenkomen en aan het eind van de dag komt men in de comfortabele hutten goed tot rust voor weer een nieuwe dag vol productieve gesprekken!

Meer vergaderlocaties in Nederland

NAUPAR biedt u behalve een vergaderlocatie in Muiden ook in andere steden rondom het IJsselmeer zo’n bijzondere locatie. Zo kunt u al vergaderen in onder andere Kampen, Almere, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Harlingen, en Lelystad. Kies ervoor om uit te varen en vergader midden op het IJsselmeer!

Gerelateerde pagina's

Vergaderlocatie
Vergaderlocatie Amsterdam
Vergaderlocatie Friesland
Vergaderlocatie Hoorn
Vergaderlocatie Overijssel