Boek een lang zeilweekend met Pasen en vaar één dag gratis

Aandacht en tijd voor familie, vrienden en kennissen is heel belangrijk. Maar hoe vaak ziet u elkaar nou eigenlijk? Breng daar verandering in en ga samen met uw gezelschap tijdens Pasen een lang weekend het water op. De maandag, 22 april, krijgt u van NAUPAR cadeau!

Eén dag gratis varen

Wie het paasweekend boekt, ontvangt de maandag gratis van NAUPAR. U vaart dus één dag extra, zonder hiervoor te hoeven betalen. Van vrijdag 19 april tot en met maandag 22 april 2017 heerlijk uitwaaien op het uitgestrekte IJsselmeer of de avontuurlijke Waddenzee; is dat geen mooi vooruitzicht? Het enige waar u nog rekening mee hoeft te houden is dat u voor 1 april boekt en dat er in ieder geval 15 personen aan boord stappen. Het schip en de vertrekhaven blijven nog even een verrassing!

Voor ieder wat wils

Een lang weekend op het water betekent maar één ding: pure ontspanning. Want zeg nou zelf: hoe vaak bent u dagen achter elkaar buiten? Frisse wind doet de mens goed en vanaf een zeilschip zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak kilometers op het IJsselmeer en bezoek de sfeervolle havenstadjes, zoals StavorenEnkhuizen of Lemmer. Of kies voor een tocht over de Waddenzee en wandel tijdens een droogvalsessie over de bodem van de zee! Maar ook aan boord van het schip is er voor ieder wat wils te doen; de één leest op zijn/haar gemakje een boek en de ander staat achter het roer en helpt de bemanning met het hijsen van de zeilen. Het is maar net waar u zin in heeft!

Tijdens Pasen samen met uw familie, vrienden en/of kennissen quality time op het water? Boek een lang zeilweekend bij NAUPAR en vaar één dag gratis! Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.