Nieuw: Vijf unieke meevaartochten over het IJsselmeer en Markermeer

Nieuw: vijf unieke meevaartochten over het IJsselmeer en Markermeer

Zin in een leuk dagje uit of altijd al eens willen zeilen op een authentiek zeilschip? Dan is dit jouw kans. Dit vaarseizoen bieden we een aantal dagtochten waarop je met een authentiek zeilschip kunt meevaren naar de Marker Wadden, Pampus, Hoorn, Volendam of Urk. Een top dagje uit voor de hele familie.

Ga op expeditie naar de eilandengroep Marker Wadden

Tijdens een compleet verzorgde dagtocht naar de nieuwe eilandenarchipel in het Markermeer vaar je samen met anderen op een traditioneel zeilschip naar het hoofdeiland van de Marker Wadden. Daar heb je twee uur de tijd om op eigen houtje dit natuurparadijs te ontdekken en een wandeling te maken over dit nieuwe stukje Nederland.

Ontdek de mysteries van Forteiland Pampus

Ga mee op een onvergetelijke zeiltocht over het Markermeer naar Forteiland Pampus en ontdek de geheimen van het mysterieuze gangenstelsel. Leer meer over het bijzondere verleden van het fort dat vroeger deel uitmaakte van de verdedigingslinie voor Amsterdam. Een perfecte mix van uitwaaien, ontdekken en genieten van elkaar.

Zeil mee naar historisch Hoorn

Ervaar een afwisselende zeildag op het water, inclusief een heerlijk lunchbuffet en genoeg tijd om de historische binnenstad van Hoorn te verkennen. Een relaxt uitje boordevol prachtige bezienswaardigheden en onvergetelijke momenten!

Beleef een onvergetelijk zeilavontuur naar Volendam

Zeil mee over het Markermeer naar het pittoreske Volendam. Eenmaal daar kun je genieten van een ontspannen wandeling over de Dijk met een ongelofelijk uitzicht op de haven van Volendam en Marken. Laat je verrassen door dit bijzondere vissersdorp en vergeet vooral niet een vers visje te eten.

Vaar naar de Ginkies op Urk

Stap aan boord van de Stedemaeght en geniet van een heerlijke zeiltocht over het IJsselmeer, inclusief een smakelijk lunchbuffet. Eenmaal op Urk aangekomen, heb je genoeg tijd om rond te dwalen door de sfeervolle Ginkies in het oude stadscentrum. Deze dagtocht is de perfecte mix van uitwaaien, zeilen en genieten.

Ga je mee op avontuur?

NAUPAR heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van uitjes op traditionele zeilschepen voor dagtochten en meerdaagse tochten. Bekijk de verschillende schepen, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden van een uitje op een van de schepen.

Meer lezen?

Tips voor het organiseren van een uitje op het water I Zo kies je het juiste schip I Bedrijfsuitje organiseren? I Kaas proeven bij Henri Willig in Volendam I De 5 leukste havensteden aan de Friese kust I Onze 5 favoriete stranden rond het IJsselmeer I Naar de Marker Wadden met kinderen I Uitwaaien op de Wadden