Boek een midweek in het voorjaar en profiteer van gratis voorovernachting

Wilt u in het voorjaar van 2018 samen met een groep, schoolklas of sportvereniging een midweek het water op? Profiteer dan nu van een gratis voorovernachting! Stap aan boord van een van onze zeilschepen, overnacht in de haven en vaar de volgende ochtend uit. Een ideale manier om het schip op uw gemak te verkennen en uitgerust aan de zeiltocht te beginnen.

Gratis voorovernachting

Boekt u in het voorjaar van 2018 als groep een midweek, dan krijgt u er nu van NAUPAR een gratis voorovernachting bij. Iedereen slaapt op het schip en na een lekker ontbijt aan dek wordt er direct uitgevaren. Zo wint u de eerste ochtend van de daadwerkelijke zeiltocht flink wat tijd en kunt u alvast wennen aan het schip.  

Waddenzee, IJsselmeer of Amsterdam

Als u een groepsreis aan boord van een van de zeilschepen van NAUPAR organiseert heeft u vervoer, verblijf en vermaak in een. U bepaalt zelf vanuit welke van de 16 verschillende havens u vertrekt. Bezoek tijdens de midweek bijvoorbeeld de oude Zuiderzeestadjes aan het IJsselmeer, val droog op het avontuurlijke Wad of vaar richting het altijd bruisende Amsterdam. In overleg met de schipper bepaalt ├║ uiteindelijk de route. 

Onvergetelijke ervaringen

Zeilen is een unieke ervaring voor alle leeftijden en leent zich uitstekend voor teambuilding. De groep kan actief meehelpen, genieten van de rust op het water, een boek lezen of een goed gesprek voeren. Bij fraai weer kunt u eventueel zwemmen en zelfs barbecue├źn. Een midweek zeilen met een groep staat in ieder geval garant voor avontuur, actie en heel veel lol.

Wilt u profiteren van de gratis voorovernachting? Doe dan geheel vrijblijvend online een aanvraag. De medewerkers van NAUPAR staan u graag te woord.