Nieuws I Vanaf 1 juli is de zeilende loungeclub te boeken via NAUPAR I Soeverein

Soeverein zeilende loungeclub

Vanaf 1 juli gaat de volledig gerenoveerde Soeverein weer in de vaart. De nieuwe eigenaar van de Soeverein wilde voorkomen dat niet alleen het bijzondere schip, maar ook de traditie om met een groep op een traditioneel zeilschip Nederland te ontdekken uit het beeld verdwijnt. Corona was een zware tijd voor de Hollandse zeilvloot, maar als iets ons deze tijd heeft geleerd, is dat de behoefte om samen te zijn op een duurzame manier alleen maar is toegenomen. “Hoe mooi is het dan dat je dit kunt doen op een schip in een uitermate relaxte setting”, vertelt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR.

Volledige renovatie

Het schip wordt momenteel volledig opgeknapt en men is begonnen met de motoren, de zeilen en alle andere delen van het schip die vervangen of hersteld moesten worden. Nu is het interieur aan de beurt. NAUPAR heeft zich hier intensief mee beziggehouden en heeft het anders aangepakt dan gebruikelijk. “Over het algemeen staat het schip centraal, gaat het om het zeilen en de beleving op het water. Maar wij zien dat onze gasten, zeker sinds corona, veel behoefte hebben aan samen zijn. Daarom hebben we gastvrijheid, genieten en relaxen als uitgangspunt genomen bij de inrichting van dit schip”, aldus Slurink. Het imposante schip wordt uitermate comfortabel ingericht, zodat gasten optimaal kunnen ontspannen en plezier maken.

Veel aandacht voor comfort

Er is tijdens dit project bewust gekozen om samen te werken met partijen uit de hospitality branche, en er is veel aandacht besteed aan de keuze van kleuren, materialen en meubelen. Robuuste tafels, waar je met het hele gezelschap eindeloos aan kunt zitten, eten, borrelen en praten. Comfortabele stoelen en banken, die uitnodigen om samen tijd door te brengen en heerlijke day beds, voor een dutje tussendoor of om lekker te zonnen. Als het schip helemaal klaar is, is ze aan de buitenkant stralend blauw, en ook benedendeks komt er veel blauw terug, afgewisseld met hout en messing. Deze kleuren en materialen dragen bij aan het gezellige beachclubgevoel en geven ook een nautisch tintje aan het geheel.

Samen zeilen over de voormalige Suydersee

De Soeverein verbindt de ultieme ontspanning met een heerlijke zeiltocht over het Markermeer, het IJsselmeer of de Waddenzee. Met haar 900 m2 zeil kan ze nog flink vaart maken. Voor bedrijven, verenigingen, een groep jongeren of een familie-uitje is dit een heel fijn schip, mede omdat iedere hut zijn eigen douche en toilet heeft.

En als je het schip straks ziet liggen in de haven, dan zie je de gasten aan dek genieten. Alsof ze op het perfecte privé-terras zitten, met een hapje en een drankje, lekkere banken, goede stoelen, en day-beds om te zonnen, te lezen of even te slapen. “Alsof je in een beach- of loungeclub bent, die alleen toegankelijk is voor jouw gezelschap”, zegt Slurink.

Wil je het schip zien? Bekijk nog meer impressies op de scheepspagina van de Soeverein.

Ook een keer varen met de Soeverein?

Bekijk online de beschikbaarheid van de Soeverein door bij Prijzen & boeken de gewenste datum in te vullen. Je kunt uiteraard ook vrijblijvend een offerte aanvragen of direct contact opnemen met een van onze collega’s. Zij vertellen je graag over de vele mogelijkheden met de Soeverein.

Meer lezen?

Spiegelretourschip Soeverein wordt opgeknapt en gerestyled I Tips voor organiseren weekendje weg met familie of vrienden I De perfecte locatie voor een bedrijfsuitje I Bachelorette party met vriendinnen I Hulp bij organiseren bedrijfsfeest I Zeilen, BBQ en stappen het ultieme mannenweekend I Zeemansknopen I Werkweek of schoolreis op een schip