Tripsuggestie: bezoek SAIL en de Marinedagen in Den Helder!

Blog-Marinedagen_2

Lelystad, 23 juni 2017 – Altijd al interesse gehad in de Koninklijke Marine? Bezoek dan op 23, 24 en 25 juni de gratis toegankelijke officiële open dagen (Marinedagen) in Den Helder. Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden; de organisatie verwacht meer dan 150.000 bezoekers! En pak ook gelijk het spectaculaire SAIL Den Helder mee!

Samen met SAIL Den Helder

Juist dit jaar verwacht de organisatie van de Marinedagen veel bekijks. Dit komt mede door SAIL Den Helder; een nautisch evenement dat bekendstaat als een van de grootste van het land en dat van 22 tot en met 25 juni wordt georganiseerd. Ook voor bezoekers is dit een fijne bijkomstigheid; plan een bezoek naar Den Helder en u krijgt in één klap twee grote evenementen voorgeschoteld! Goed om te weten: ook SAIL Den Helder is gratis.

Over de Marinedagen

De Marinedagen in Den Helder worden dit jaar in de grootste marinehaven van heel Nederland georganiseerd; de Nieuwe Haven. Tijdens het drukbezochte evenement kijken geïnteresseerden hun ogen uit; van geavanceerd materiaal van de Koninklijke Marine tot de meest spectaculaire demonstraties, werkelijk alles wordt gedurende deze drie dagen uit de kast gehaald!

Nog geen plannen voor het laatste weekend van juni? Reis af naar het Noord-Hollandse Den Helder en bezoek de Marinedagen! Heeft u die dagen toevallig al een vaartocht van NAUPAR gepland staan? Dan is de tussenstop snel bepaald. Veel plezier!