Weekendje varen? Ontvang een gratis barbecuepakket!

Lelystad, 18 januari 2016 – NAUPAR geeft gratis barbecuepakketten weg! Boek snel uw weekendje weg en geniet samen met uw gezelschap van een heerlijke barbecue midden op het water. Ideaal voor in de lentemaanden!

Barbecueën op het water

Aan boord van een van onze authentieke zeilschepen genieten van de lekkerste stukjes vlees, sauzen en salades… Maakt dat uw vaartocht niet helemaal af? Op welk moment de barbecue wordt aangestoken, is geheel aan u. Op vrijdagavond als het gezelschap aan boord stapt, varend over het IJsselmeer of juist wanneer het schip is drooggevallen op het wad in de Waddenzee. Hoe dan ook: een barbecue is een bijzonder extraatje bij uw vaartocht.

Weekendje weg

Er op uit met de familie, een groep vrienden of uw collega"s en relaties? Plan een weekendje weg bij NAUPAR! Aan boord van onze prachtige zeilschepen kunt u heerlijk tot rust komen. Geniet van het gezelschap, de buitenlucht en het schip! Tip: combineer uw weekendje weg met watersportactiviteiten of bezoek een van de vele historische havenstadjes rondom de Nederlandse wateren. Het IJsselmeer, de Waddenzee of misschien wel Amsterdam… Waar wilt u naartoe?

Vul bij uw boeking de promotiecode FREE-BBQ in en ontvang een gratis barbecuepakket.