Populaire schepen met opstaphaven Harlingen

Bekijk alle

Arrangementen en programmaideeën van en naar Harlingen

Bekijk alle

Bezienswaardigheden in Harlingen

Harlingen

Haven Harlingen

Harlingen is een geweldig vertrekpunt of tussenstop voor een tocht naar de Waddeneilanden. Het ligt in het noorden van Friesland aan de Waddenzee. De haven ligt naast het centrum vol historie, waar u verleid wordt om nog even wat langer op het vaste land te blijven.

Harlingen heeft verschillende havens waar de schepen van NAUPAR kunnen aanleggen; de Oude Buitenhaven, Zuiderhaven, Dokkade en de Nieuwe Willemshaven. Al deze havens zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, de trein stopt nagenoeg naast de haven.
Er zijn voldoende parkeergelegenheden, houdt er rekening mee dat dit betaald parkeren is.

Faciliteiten in de haven van Harlingen

De haven ligt naast het centrum van de stad ,hier zijn alle voorzieningen op loopafstand te vinden. De supermarkt ligt erg centraal tussen de havens in.

Over Harlingen

Deze Friese stad is onderdeel van de beroemde Friese elfsteden en één van de oudste steden van Nederland. De stad telt ruim 500 rijksmonumenten en is zeker een bezoek waard.
Er is veel te beleven en ontdekken in de stad. Naast een prachtige rondwandeling of een genieten op een lekker terrasje, kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Hannemahuis of het expeditie schip van Willem Barentsz.

Ligplaats van het schip

Voor de exacte ligplaats van het schip kunt u het beste op de dag van aankomst telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met de schipper. De schipper kan u goed uitleggen waar het schip afgemeerd ligt en waar u kort kunt parkeren voor het laden en lossen van uw bagage.