Schoolreisje in Amsterdam

Organiseert u een schoolreisje in Amsterdam en zoekt u een originele accommodatie? Een locatie waar uw leerlingen een gezellige kennismakingsweek of introductieweekend kunnen beleven? Bekijk dan ons aanbod van traditionele zeilschepen.

Ook voor het jaarlijkse schooluitstapje kunt u bij ons terecht! Hoelang uw schoolreisje in Amsterdam ook mag duren, bij NAUPAR vindt u de perfecte bestemming.

Een leerzaam en ontspannen verblijf

Zeilen tijdens het schoolreisje in Amsterdam betekent plezier en is daarnaast erg leerzaam. Leerlingen leren samenwerken, mogen opdrachten (zelfstandig) uitvoeren en ontdekken de wereld van wind en water. In Amsterdam kunnen ze interessante uitstapjes maken, zoals het bezoeken van musea, een stadswandeling met gids of aan de hand van een speurtocht of (moord)spel. Wilt u voor iedereen het verblijf tijdens schoolreisje Amsterdam tevens ontspannen houden, zorg dan dat u vooraf bij NAUPAR een reisverzekering afsluit. Ook kunt u via ons het busvervoer naar en van het schip regelen.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een schoolreisje

Bekijk alle

Meer informatie over schooluitjes

Schoolreisje Amsterdam

Hoelang mag het schoolreisje Amsterdam duren?

Al onze schepen zijn zeer geschikt voor een dagtocht tijdens uw schoolreisje Amsterdam. Wilt u langer blijven, dan kan er aan boord worden overnacht in een van de twee- of meerpersoons hutten. Op het schip vindt u bovendien voldoende sanitaire voorzieningen en een goed uitgeruste keuken. Het sfeervolle schip, de vriendelijke en behulpzame bemanning en de ‘buitenboot’ activiteiten maken het schoolreisje Amsterdam tot een succes.

Dubbel plezier en meer begeleiding

Mocht het aantal deelnemers voldoende zijn, dan kan er met één groep op twee schepen worden gevaren. Zeilt u tijdens schoolreisje Amsterdam met twee kleinere schepen in plaats van met één groot zeilschip, dan zal het plezier verdubbelen. Er kan bijvoorbeeld een zeilwedstrijd worden georganiseerd. Als extra voordeel profiteert u van dubbele begeleiding voor de groep: de twee schippers en matrozen zorgen voor nog meer veiligheid en ondersteuning.