Schoolreisje op de IJsselmeer

Kies voor zeilen IJsselmeer schoolreisje en de bestemming is geregeld! Bij NAUPAR vindt u geheid een geweldige locatie voor de kennismakingsweek voorafgaand aan het schooljaar of voor het afscheidsfeest in het examenjaar.

Jaarlijkse schoolreisje

Ook voor het jaarlijkse schoolreisje bieden wij een schip naar uw keuze. Mag zeilen IJsselmeer schoolreisje niet te veel kosten, kies dan uit onze voordelige arrangementen of stel zelf uw vaartocht samen.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een schooluitje

Bekijk alle

Meer informatie over schooluitjes

Zeilen IJsselmeer schoolreis

Duur van de reis

Alle schepen waarmee u kunt gaan zeilen IJsselmeer schoolreisje zijn perfect voor een dagtocht en voor een (mid)week weg. Overnachten aan boord is een feest! Elk schip heeft meerdere (twee- of meerpersoons) hutten en is voorzien van douches en toiletten. Het is gezellig aan boord en er zijn vele leuke activiteiten te ondernemen, zowel in het water als aan wal. Zwemmen, havenstadjes bezoeken en ’s avonds wat drinken in de plaatselijke cafés.

Zorgeloos zeilen IJsselmeer schoolreisje

Naast een hoop plezier biedt een zeiltocht ook leerzame momenten. De kinderen leren samenwerken en taken uit te voeren, en van boord kunnen ze deelnemen aan interessante excursies. Breng een bezoek aan unieke natuurgebieden of bekijk in het Zuiderzeemuseum hoe men eeuwen geleden leefde. En wilt u zich tijdens het zeilen IJsselmeer schoolreisje geen zorgen maken, sluit dan bij NAUPAR een reisverzekering af. Verder regelen wij met plezier voor u het busvervoer naar en van het schip.

Dubbel plezier en extra begeleiding

Als u wilt, kunt u met één groep of klas op twee schepen varen. Zo verdubbelt u het plezier! Er kan bijvoorbeeld een spannende zeilwedstrijd worden georganiseerd. En als extra voordeel hebt u bij het zeilen IJsselmeer schoolreisje dubbele begeleiding voor de groep: twee schippers en twee matrozen, is twee keer meer veiligheid en assistentie.

Afvaarthavens in Holland

U kunt tijdens uw zeilen IJsselmeer schoolreisje vertrekken vanuit – of een bezoek brengen aan – (haven)plaatsen zoals Almere, Amsterdam, Lelystad, Den Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Hoorn, Kampen, Lemmer, Medemblik, Muiden, Elburg, Stavoren, Urk of Volendam.