Elkaar leren kennen

Introductiedagen, werkweken, jongerenreizen of schoolreisjes; bij NAUPAR is het allemaal mogelijk. Vanuit Lelystad, Kampen, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Lemmer, Harlingen, Volendam of Den Oever; u kiest zelf het start- en eindpunt. Ook de invulling van de vaartocht bepaalt u zelf. Laat u zich inspireren door onze video's.

Leraren en Leerlingen

De leraar en zijn/haar leerlingen: regelmatig lopen de meningen uiteen. Over één ding zijn ze het echter wél eens: zeilen is leuk en schept een band! Met zijn allen actief bezig zijn, en daarnaast voldoende tijd hebben om lekker bij te kletsen of gewoon te genieten van de vrijheid en het avontuur op het water. Een vaartocht om nooit meer te vergeten.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een schooluitje

Bekijk alle

Scholen en jongeren

Leraren Informatieweekend

Elk jaar organiseert NAUPAR het Leraren Informatieweekend. Een uniek weekend speciaal georganiseerd voor leraren en begeleiders van jongerengroepen. Dé manier om te ervaren hoe het is om met een groep te zeilen. Help bij het hijsen van de zeilen, bezoek bezienswaardigheden aan wal en geniet van de eindeloze uitzichten. In verband met een beperkt aantal plaatsen raden wij u aan niet te lang te wachten met uw aanmelding. Lees hier meer over het Leraren informatieweekend of meld u direct aan.

Voor alle leeftijden

Zeilen is een unieke ervaring voor alle leeftijden. Het examenjaar afsluiten op het IJsselmeer, nieuwe klasgenoten leren kennen op de Waddenzee… Wat de gelegenheid ook is; dit wordt hoe dan ook een succes. Het is ook mogelijk voor studenten om samen met studiegenoten een reis te organiseren aan boord van een van onze zeilschepen. Trek er met z’n allen op uit en bepaal zelf de koers! Van Amsterdam tot Zoutkamp, alles is mogelijk. Ga direct naar het speciale Super Sail arrangement voor jongeren en/of scholieren: drie dagen een zeilschip huren voor een speciale prijs!

Plezier

De zeilschepen van NAUPAR zijn comfortabel en ingericht voor (grote) groepen. Met meerdere hutten en voldoende douches en toiletten aan boord, is er genoeg plek voor iedereen. Geniet aan dek van de zon, speel spelletjes in het dagverblijf, bezoek oude havenstadjes en laat iedereen ’s avonds in de discotheek aan wal zijn of haar beste dansmoves showen.

Met meerdere schepen verdubbelt het plezier!

Het is mogelijk om met één groep op twee schepen te varen. Door met twee kleinere schepen te zeilen, verdubbelt het plezier! Denk aan een spannende zeilwedstrijd, bijvoorbeeld de jongens tegen de meiden. Daarbij is er, met twee schippers en twee matrozen, ook meer begeleiding voor uw groep.

Leerzaam

Er valt veel te leren aan boord, bijvoorbeeld over natuur, cultuur en techniek. Maar ook navigeren, de koers bepalen en mee helpen in de scheepskombuis zijn zeer leerzame activiteiten. Ook van boord zijn er genoeg interessante dingen te doen; zoals wadlopen of een bezoek aan pittoreske havenstadjes. Er is ongetwijfeld een interessante en leuke aanvulling te bedenken op het lesprogramma!

Elke dag een andere stad

U leeft, eet, slaapt en reist enkele dagen of een (mid)week uitsluitend met uw leerlingen of jongerengroep aan boord van uw eigen schip met bemanning. Zo reist u als het ware aan boord van een ‘varend hotel’ door het land, waarmee u elke avond in een andere stad overnacht.

Gerelateerde pagina's

Introductiedagen
Werkweek
Jongerenreizen
Schoolreis